MANAFU*

Abonamente Evensys

News: Cine e in juriu la Internetics 2006

Au inceput inscrierile la Festivalul Internetics!
Juriu de exceptie pentru cele trei competitii: Web Promo, Web Space si Web Graphic

Bucuresti, 1 august 2006 – Azi, 1 august, incep inscrierile pentru cea de-a sasea editie a Festivalului Internetics. Beneficiarii si autorii de lucrari digitale au la dispozitie doua luni pentru a se inscrie in competitiile din cadrul Internetics editia 2006. Inscrierile in concurs se fac online, pe baza formularului disponibil pe site-ul evenimentului, www.internetics.ro, pana pe data de 30 septembrie a.c.

Editia din acest an a festivalului se prezinta intr-un nou format. Sub umbrela Internetics sunt reunite trei competitii distincte: Web Promo, Web Space si Web Graphic.

Web Promo este competitia in cadrul careia se premiaza cele mai bune site-uri si elemente de advertising online ce au ca scop prezentarea sau promovarea unor produse, servicii sau organizatii. Juriul care va evalua lucrarile inscrise in cadrul acestei competitii este format din Catalin Marin (Associate New Media, Origin Communications Group), Bogdan Naumovici (Creative Director, Leo Burnett), Dragos Novac (Director General, Krogos Software) si Stefan Liute (Strategy Director, Grapefruit).

Web Space este competitia in cadrul careia se premiaza cele mai bune site-uri, portaluri sau blog-uri care ofera vizitatorului mijloace de tranzactionare, informare sau “petrecere a timpului liber”. Din juriul acestei competitii fac parte: Mircea Turcan (Cofondator si Creative Director, Restate Media), Dragos Novac (Director General, Krogos Software), Andrei Postoaca (CEO, Ipsos Interactive Services) si Ion Puspurica (Vice President of Business Affairs, WorldNow).

Web Graphic este competitia in cadrul careia se premiaza concepte creative puternice, executii consistente si aplicatii tehnice sofisticate cu aplicabilitate in spatiul virtual. Membrii juriului pentru cea de-a treia competitie sunt: Eric Jordan (Presedinte si Chief Creative Officer, 2Advanced Studios LLC), Daniel Schutzsmith (Business Manager, The Chopping Block), Bogdan Naumovici (Creative Director, Leo Burnett), Catalin Marin (Associate New Media, Origin Communications Group), Mircea Turcan (Cofondator si Creative Director, Restate Media).

Juriul de anul acesta reuneste nume mari din industria mondiala de web design, web development, specialisti in comunicare si strategie online. Printre membrii juriului se regasesc atat romani care au confirmat pe piata internationala cat si trend-setter-i precum Eric Jordan si Daniel Schutzsmith.

Eric Jordan, Presedinte si Chief Creative Officer – 2Advanced Studios LLC, a influentat webdesing-ul la nivel mondial si a ridicat standardele inovatiilor din aceasta industrie. Domeniile de excelenta ale lui Eric cuprind, printre altele, Adobe Flash, Cinema 4D, After Effects, Photoshop, Illustrator, Combustion. In ultimii sapte anii Eric a adus 2advanced.com in fruntea agentiilor de design. (blog: http://www.neverrain.com/)

Daniel Schutzsmith are sase ani de experienta in domeniul web design-ului, perioada in care a lucrat cu clienti precum Adobe, Dave Matthews Band, MTV, CosmoGIRL!, Oxygen Networks, XM Radio, Rachael Ray Magazine, Simon & Schuster, House and Garden Magazine, Arnold Worldwide, Phish, They Might Be Giants, Pixies, iVillage, TBS, Sony Picture Classics. (blog: www.graphicdefine.org)

Sursa: Millenium Communication

UPDATE: Imi spune si mie cineva unde gasesc butonul/ link-ul catre pagina de inscrieri!?

Tags:

Fara comentarii

  1. zoso says:

    cred ca trebuie sa te loghezi…eu m-as inscrie, am pile in juriups: se zice pe undeva ce premii sunt?

  2. Cristian says:

    aha!… cred ca era mai simplu sa avem un link in meniu, nu?

  3. Doru Panaitescu says:

    Salut Cristi,Internetics s-a schimbat vizibil de-a lungul anilor. Unii zic ca in bine, altii ca in rau.Anyway, ca om car elucreaza in industria de Internet din 1997, mi se pare anormal sa nu cunosc toti oamenii din juriu. Specialisti? Hmm. Sunt sceptic.

  4. novo says:

    zoso: nu se prea dau premii in bani, doar recunoastere si cate un trofeu.Juriul asta sper sa nu faca probleme ca in anii trecuti, mie mi se pare mai bun si in cazul Web Graphic, mai competent ca niciodata :)Cheers!

  5. alexa says:

    zoso: vezi ca la pagina fiecarei competitii ai un buton catre premii. Se pare ca sunt alte denumiri pentru fiecare competitie in parte. Parerea mea e ca sunt cam amestecate, dar suna bine. Sa vedem…

Comentează