MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Deci am fost in Cuba (Episodul II)

De la Bucuresti am zburat (trei ore) cu Air France pana la Paris, de unde tot cu AF am plecat (dupa alte doua ore) spre Havana, intr-un zbor ce a durat 9 ore.

De la Havana am plecat cu un autocar spre Varadero, o peninsula care sta sa se desprinda de pe harta Cubei, situata la 150 km de capitala.

Am stat 5 nopti in Varadero (Solymar Barcelo Hotel) si apoi 3 nopti in Havana (Hotel Telegrafo). Am avut noroc cu ambele hoteluri.

Barcelo este unul dintre hotelurile de 5* din Varadero si desi nu este nou, “patronii” au avut grija sa pastreze totul curat si proaspat (vopsit).

In ultimii doi ani, am preferat ca in vacantele mele (Creta si Marmaris) sa ma opresc la piscina hotelului, nefiind multumit de plaja pietroasa si mica de care am avut parte de fiecare data. Eram aproape pornit de acasa sa repet “strategia” si anul acesta, dar – spre norocul meu – am avut curiozitatea sa vad plaja hotelului chiar din prima zi.

Nu exagerez cand spun ca e cea mai misto plaja pe care am fost vreodata, cu cel mai fin nisip pe care am calcat pana acum si cu o apa ca in vederile cu insule exotice (doar eram pe una dintre ele!!). Nu am stat nicio zi la piscina!

In Havana, am nimerit chiar in centru, in Parque Central, langa Capitolio, o zona “spalata” si bine intretinuta. Hotel Telegrafo a fost o surpriza placuta care mi-a oferit un confort necesar acomodarii cu un oras asa cum nu am mai vazut…

Sfatul meu: Alegeti intotdeauna All Inclusive si pe cat posibil centrul localitatii/ statiunii.

Tags:

Fara comentarii

  1. Bobo says:

    Ce locuri frumoase 🙂 … ai avut parte de o supervacanta.

  2. Béranger says:

    E cu suparare (au ba) daca am postat altundeva asa ceva?Visiting Cuba with Manafu

  3. Maryonn says:

    Intr-adevar superbe pozele.Cred ca ai avut o vacanta relaxanta.

  4. emi says:

    m-am mutathttp://inadecvat.blogspot.com

Comentează