MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Cine vrea un client?

Marketingul Muzeului Taranului Roman spune ca e in cautarea unor sponsori – dar se multumeste si cu niste prieteni – pentru o campanie de imagine. Eu cred ca sunt in cautarea unei agentii de publicitate. Se baga cineva?… Muzeele iau premii din cate am vazut eu… Invitatia la “pitch” e in imaginea de mai sus.

Blogs: Mai vreti un tricou?

Nu, nu ma apuc sa mai fac un tricou de blogger! Mi-a placut ideea celor de la T-List si am zis sa ma joc putin cu ea. Desi nu am gasit un “configurator de tricouri online” cum am vazut la Spreadshirt, m-am jucat in Photoshop cu ideea tricoului “Interests“.

Online: Cu ARMA la BRAT!

ARMA (Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor) organizeaza “intilnirea care va avea ca tema a discutiilor masurarea audienta INTERNET. Intilnirea va avea loc marti, 12.09.2006, ora 17.00 la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, Bd. Poligrafiei nr. 1, sector 1.” – am citat din mail-ul primit de la un alt Deep Throat. ARMA este o organizatie care grupeaza principalele statii de televiziune, agentii si clienti de publicitate din România, fiind cunoscuta ca proprietar al studiului de masurare a audientelor TV. Vom reveni Mai mult ››