MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Blog de patron

Am aflat de la Carmen despre blogul lui Gheorghe Copos. Nu apucat sa ii citesc post-urile si nici comentariile primite. Si nici nu cunosc povestea aparitiei acestui blog (probabil ziarele de sport l-au “salutat” deja). Am vazut doar ca e scris cu diacritice. :o)

Stie cineva daca acest blog este scris chiar de Copos?

TRACK: CLEOPATRA STRATAN/ GHITA
PHOTO: WHEN I WAS 18…/ JILL

Tags:

Fara comentarii

  1. cristian says:

    sa fim seriosi..daca copos are timps a scrie pe blog sau se uita la asa ceva eu …nu stiu ma imbrac in bikini roz si ies pe strada. si ce limbaj are pe acolo …parca e scris de cineva de la PR de la vreo televiziune sau comunicat de presa de la presedentie.

  2. Lucian Cretu says:

    ziarele de sport nu au scris, desi informatia le fusese servita. doar protv-ul a aratat cateva imagini…

  3. Maxim says:

    Confirm ca este Copos, el scrie posturile (cu foarte mare atentie) si chiar intra personal in dialog cu cititorii. Am pus si alte explicatii pe blogul lui Comanescu (sau la mine) cand a aparut stirea.In principiu este vorba de lupta intre doi actionari la Rapid SA: Copos si Valvis, care au idei diferite de cum se pot scoate bani mai multi din fotbal iar acum se afla intr-o oarecare campanie electorala prin publicul tinta. Ziarele de sport nu au prea scris pentru ca ideea in sine le ia painea de la gura.

Comentează