MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: Dau o bere

Caut un nume pentru clubul de networking pe care vreau sa il initiez. Pana acum m-am gandit la iconomy si netpoint, dar cred ca pot gasi ceva mai bun.

Dau o bere pentru cele mai inspirate nume. Oricum ma gandesc ca ar fi interesant sa “dezbat” public alegerea numelui final.

Daca aveti nevoie de un brief, am scris ceva despre acest club aici si aici.

PROPUNERI NAMING

> Dragos Tuta

  • I advocate
  • E-advocates
  • Netallies

> Claudiu Florea

  • melting pot
  • diablog
  • eTalk
  • alike

> Anca Mihai

  • linkingpedia
  • assembling people
> Andrei Sava
  • Net-Biz
  • Biz Net
  • I-Net ConNEcT

> Igor

  • The Nest

> Gusti

  • blogtalk.ro
  • blogcafe.ro
  • bloggeri.ro

FOTO: LAS 3 MARIAS/ BARUCHIN

Tags:

Fara comentarii

  1. raduionescu says:

    vezi ca si iconomy si netpoint sunt firme, a doua chiar de la noi.iar iconomy / iconectomy etc etc sunt firme de iconuri.

  2. Cristian says:

    bun feedback. nu am apucat sa verific. macar ai si tu un nume, ca imi esti dator! ;o)

  3. Florin Grozea says:

    Ce te faci daca se înscriu 300 de doritori de intalnire? Închiriezi Arenele Romane? 🙂

  4. Gabi Nistoran says:

    Ai dat exemplul unui astfel de club al oamenilor de marketing din SUA .Clubul tau va fi ceva similar? Va fi pt oameni cu un interes comun? (Care?)

  5. Cristian says:

    florin, daca aia la new york au avut maximum 20 de oameni, iar initiativa a fost promovata puternic, nu ma astept la mai multi. dar nu sunt asa de sigur pe mine :o)

  6. Cristian says:

    gabi, da, ma gandesc la ceva asemanator si clar pe interese comune: blogging-media-publicitate-internet.fiecare intalnire va avea o tema pentru ca astfel sa vina oamenii innteresati din domeniu. am sa incerc sa am si invitati speciali, carora sa le punem o groaza de intrebari sau nu…vedem din mers

  7. Cristian says:

    uite, de exemplu, al doilea meeting il propun sa fie despre multimedia si internet.

  8. Andrei Sava says:

    Net-Biz ..sau Biz NetI-Net ConNEcT

  9. nwradu says:

    Un joc de cuvinte pornind de la verbul “to interact”, eventual si ceva cu “net”. Webteract, vreo bazaconie din asta ceva, sau inter(net)action, cu net ala scris cumva mai smecher.

  10. Cristian says:

    Mesaj de la Claudiu (http://claudiuflorea.blogspot.com/)Din pacate eu sunt pe blogger Beta si nu mai pot comenta pe vechiul blogger. Deci nici la tine pe blog.Deocamdata.Asa ca iti trimit propunerile mele pentru numele proiectului de networking prin mail.melting pot, diablog, eTalk, alike.

  11. Oana Anca says:

    Felicitari pt initiativa si multa bafta. Pentru ca ai nevoie. In urma cu un an si ceva am initiat un business club, la sugestia potentialilor viitori membri. Inceputul: un succes. Multi doritori, multi participanti, teme nemaipomenite, invitati, interactiune, fun, relaxare…Pe masura ce a trecut timpul, le-a scazut si oamenilor interesul. Desi temele au fost la fel de faine, organizarea intalnirilor din ce in ce mai creativa si totusi…vin tot mai putini. E unul din motivele pt care am scris “Eu le stiu pe toate”.

  12. IgorCreation says:

    “The nest” asta sa fie numele ! reprezinta cuibul intereselor comune: blogging-media-publicitate-internet.Ma gandesc ca analogia e simpla si poate crea diverse contexte !Va salut pe toti si bravo Manafu ptr ce realizezi aici !Ps http://www.igorcreation.blogspot.com

  13. Andrei Sava says:

    Imi place diablog. :)aa I-Net si ConNEcT erau 2 nume diferite nu unul singur. Oricum…As merge pe DiaBlog.ro sau Biz-Net.ro (eventual cu ultima denumire poti sa faci o legatura si cu revista Biz). Si in Biz sa apara intr-o pagina fragmente interesante din discutiile inregistrate de la aceste intalniri.

  14. Mihai Moscovici says:

    “diablog” nu merge pentru un club ce se vrea a fi serios. Chiar de are dublu sens, totusi nu e acel dublu sens care sa dea nota de club al oamenilor seriosi.Vin cu propuneri mai tarziu.

  15. Vacuta says:

    Melting pot este o foarte cunoscuta marca de jeans. Asa ca… not good.

Comentează