MANAFU*

Abonamente Evensys

Marketing: In numele ratiunii

Sa zicem ca vrei sa iti faci un magazin online si iti trebuie un nume…. Cum ti se pare “avar.ro“? Un nume bun sau unul prost?

FOTO: GIRAFFE/ AL GREER

Tags:

Fara comentarii

  1. Andrei Sava says:

    La prima vedere aici mi se pare funny. Insa sincer…nu mi-as pune numele Avar la magazinul meu online.

  2. eRwin says:

    Cine ar cumpara ceva de la un avar!?Greseala similara a facut si blow.ro [Site-ul femeilor care au ceva de (spus?)] lol

  3. weasel says:

    Super aiurea!Toata lumea vrea un magazin original, si sa fie al lui, nu sa-l puna la gramada cu alte 10, 20, 50 de magazine!In plus, e nasoala chestiunea cu confidentialitatea datelor… adminul poate sa intre oricand si sa vada informatiile de la toate magazinele :PCat despre nume, e scurt, dar e aiurea. Avar = zgarcit… bleah!

  4. nenorocitu says:

    atunci ce sa mai zicem de url-uri precum whorepresents.com (who represents), penisland.net (pen island), therapistfinder.com (therapist finder), cummingfirst.com (First Cumming Methodist Church) sau gotahoe.com (Lake Tahoe – Go Tahoe) 😛

  5. varabiescu says:

    un nume prost. putine brand-uri au reusit in lumea asta sa se identifice cu un cuvant. procesul este invers, vezi xerox, adidas, rimel si altii. mai rar invers.plus ca imi aduce aminte de un film indian cu raska pure unde canta unul avaramu’.Daca mi-as face magazin on line as da un nume pe care sa il asocieze lumea cu asta ulterior, un exemplu asa la intamplare ar fi “edis.ro”

Comentează