MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Puneti mana pe noul Firefox

O “dedicatie” pentru cei pasionati de Firefox si nu numai. S-a lansat Firefox 2 (Release Candidate 2), o versiune draft a ceea ce va fi noul browser. Atentie, nu toate extensiile din 1,5 sunt compatibile cu aceasta versiune.

PHOTO: FIREFOX TATTOO/ LABNAL

Tags:

Fara comentarii

  1. Vladimir says:

    Si ce e nou? Se merita?

  2. SlimR says:

    changelog: http://en-us.www.mozilla.com/en-US/firefox/2.0/releasenotes/#whatsnewdupa parerea mea, dupa cum a scris un articol si la mine pe site zilele trecute, se merita.mai stabil se pare, arata mai bine interfata si in plus inglobeaza cateva din functiile bune de la opera care se obtineau numai prin instalarea unor extensii.sa vedem finalul.

  3. Cristian Ciofu says:

    eu as sugera si incercarea proiectului SeaMonkey… am scris eu un articol pe al meu blog despre el, dar nu vreau sa pun link pt a nu se considera spam…anyway: Firefox 2 e anuntat si “lansat” de ceva vreme [dupa cum se vede deja acest release e RC2], dar cred ca va mai dura cam 1 luna pana la momentul lansarii oficiale pt ca am impresia ca baietii inca sunt in cautare de bug-uri :pcat despre extensii – autorii le vor face rapid si pt 2.0, mai ales daca e vorba de o extensie super downloadata :)cu respect,Cristian Ciofu

  4. Anonymous says:

    super tare poza. sper ca firefox2 sa fie mai buni fiindca ultimele versiuni au cam scartait.

Comentează