MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: To the next level

Imi tot bat capul de ceva vreme sa duc blogul asta la un nivel urmator. Am hotarat ieri seara ca e timpul sa incep schimbarea de undeva. Asa ca am simplificat layout-ul cat mai mult. Si pentru ca urmatoarea versiune va fi un fel de “M A N A F U 2.0”, am zis sa pornesc macar de la versiunea 0.2, template-ul clasic Blogger putin schimbat.

Am incercat in preview mai multe combinatii de culori care sa imi ofere aceeasi unicitate si simplitate ca in versiunea tocmai incheiata. Am ramas in final la ceea ce se vede. Mai simplu nu cred ca puteam sa il fac.

Am spus in mai multe ocazii ca blogul clasic se va reinventa si imi propun sa o demonstrez pe acest blog. Sper sa gasesc energia si resursele necesare in a arata ca si un blog personal poate evolua.

Tags:

Fara comentarii

  1. spiridus says:

    mie imi place, asa minimalist cum e. reinventarea incepe bine 🙂

  2. Iulian says:

    Legat de evolutie+revolutie, discutam acum ceva timp cu cineva care se plangea ca nu-i place acest trend al blogurilor si ca asteapta sa treaca, precum multe alte mode.Eu sunt totusi de parere ca aparitia blogului si evolutia lui pot fi asemanata intr-o oarecare masura cu aparitia si evolutia celularului.Citisem mai demult o previziune care zicea ca s-ar putea in viitorul apropiat sa se ceara si blogul in CV. Atunci am ras, acum vad ca se adevereste 🙂

Comentează