MANAFU*

Abonamente Evensys

Misc: O intrebare pe zi (4)

Cine ar cumpara o masina de lux alba?

[Am vazut in ultimele zile un Audi Q7, un BMW seria 6 si un Audi A4 de un alb dalb imaculat]

Tags:

Fara comentarii

  1. Anonymous says:

    raspuns: doar cineva care isi permite un garaj si un sofer care sa aiba grija de masina lui de luxla extrema cealalta sunt oamenii practici, care inteleg cat de comod este sa ai o culoare inchisa la masina, de pe care praful nu este atat de vizibilintrebare, cine isi ia Porsche ca sa il tina in fata blocului?

  2. nihasa says:

    albul este o culoare eleganta.

  3. Bobby says:

    Intrebarea asta mi-o puneam si eu acu vreo doua luni. Cica trendul a pornit din Emirate si acu e trendy sa ai masina de lux alba :DPe mine ma uimeste ca SUV-urile, care ar trebui sa fie negre, mari, inspaimantatoare, sunt acum albe 😀 Pure ca si aerul scos pe teava de esapament 😀

  4. Florin Grozea says:

    Pe mine vopseau alba ma duce cu gandul ca omu’ nu a vrut sa plateasca o vopsea metalizata si a luat “default”Totusi, anul acesta in ianuarie in State am fost surprins sa vad o gramada de SUV-uri albe! Am descoperit ca e noua moda de lux! Lexus alb, X5 alb, Infinity alb.Era ciudat, dar e o moda.

  5. nwradu says:

    Exista prin Bucuresti si un Cayenne Alb tunat, un clasa S Brabus, un Bentley alb, mai multe clasa S noi albe… arata binisor. Revine la moda albul pt masini, de ex si in imaginile de prezentare cu noul Mercedes CL, masina era alba.

  6. cristi parvan says:

    raspuns de sociolog obtuz:poate un investitor :)intamplator am niste ferestre spre primaria sector 2 si sambata am ocazia sa vad multe masini d’astea :). La un moment dat ma intrebam cate sute de masini de lux albe or fi prin bucuresti.

  7. Nino says:

    Well de fapt trendul vine din State si a fost lansat de rapperi. Cum marea lor majoritate sunt negrii, iar in US orice afroamerican care se respecta isi ia masina alba(nu stiu de ce!) asa a ajuns si in Romanica moda. NU e asa ca un Q7 alb il prinde de minune pe Copilu` Minune?

  8. Cristian says:

    Tocmai am vazut un Opel Vectra alb, deci a prins trend-ul si la medium-premium.Ideea e ca toate aceste masini erau foarte curate, desi era cam nasol afara.VW in campania de anul asta a folosit, cred, numai masini albe; vezi campaniile pentru Jetta, Golf si Passat.Am vazut si eu in Manhattan acum un an un bolid alb de rapper.

  9. Bogdan says:

    Vadim avea intr-un timp un Mercedes S de un alb imaculat :)) La el e mai simplu de explicat, probabil ca mai avea de pus o cruce rosie pe portiere si salvarea de lux era gata :))

Comentează