MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Se lasa cu MySpace

Am si uitat cat de inversunat eram acum cateva luni pe tema MySpace-urilor romanesti. De atunci am vazut doua noi lansari din cele 4-5 de care auzisem eu: SpatiulMeu.com si mai nou OurPlace.ro.

De fapt, doar SpatiulMeu.com, initiativa Neogen, era pe lista mea. OurPlace.ro a aparut din”senin” astazi intr-un comentariu pe acest blog, cred ca din Timisoara, daca nu gresesc. Am intrat din curiozitate doar in homepage. Nu m-a atras mai mult!

Imi permit sa le ofer doua sfaturi:
1) Sa renunte la negrul ala funerar!
2) Sa convinga rapid niste prieteni sa isi faca niste pagini. E nevoie de ceva content pe site inca de la lansare!

Numele e oricum mai inspirat decat SpatiulMeu.ro… Stiti la ce ma gandesc acum!?… Sa verific la RNC cine a luat urmatoarele domenii: MyPlace.ro, YourPlace.ro, YourSpace.ro, OurSpace.ro, MySeat.ro, MyPage.ro, YourPage.ro, OurPage.ro, LoculMeu.com, SpatiulTau.com, PaginaTa.com, PaginaMea.com… Ce ar mai fi? Poate asa vedem cine mai pregateste un nou proiect de genul asta!

Tags:

Fara comentarii

  1. Adinel says:

    MySpace-urile de pe la noi cam lasa de dorit in comparatie cu “taticul lor” MySpace.com insa este, intr-adevar, loc de dezvoltare.Cred ca ceea ce lipseste mai mult pe la noi este un sistem de bloghosting genul WordPress.com sau Bloggspot.com (weblog.ro nici nu se apropie). Poate asta ar trebui promovat la noi ca am avea toti de castigat daca s-ar apuca romanul din nou de scris.Apropo de asta, WordPress.org au anuntat ca se lanseaza o versiune Enterprise exact in acest scop. De abia astept.

  2. Admin OurPlace says:

    Ceau, da suntem din Timisoara , mersi pentru sfaturi, unul l-am urmat deja am schimbat tema, ce parere aveti acum ? Mersi OurPlace.ro

  3. zoso says:

    la mine e marcat ca spam si asa va ramane.

  4. Cristian says:

    ar trebui sa ii dati mai multa viata, sa faceti un homepage mai vesel, mai pe target si neaparat sa puneti content!

  5. Deathy says:

    Cel putin spatiulmeu are ceva content, nu ca as fi de acord cu clonele.Dar ourplace are doar un grup foarte mic, toti cunoscuti(si probabil “convinsi” sa join-uie).Content baieti, la mai multi useri si nu clonati pixel cu pixel..incercati ceva diferit.Chiar nu cred ca Romania e pregatita pentru un fenomen gen myspace, dar sunt totusi curios cum evolueaza clonele, si mai ales daca se remarca careva.

  6. NetBoy says:

    Daca este cineva convins ca am avea cu totii de castigat daca s-ar apuca tot romanul de blog-uri si space-uri eu personal am o retinere fata de acest gand, calitatea (nu numai cantitatea) democratiei vazute prin prisma marii majoritati a utilizatorilor de internet fiind insuficienta dezvoltarii unei miscari de care sa fim mandrii cu totii… “gsp” si alte diverse forum-uri sunt o marturie vie a viziunii romanului de rand asupra conceptului libertatii de exprimare…

  7. Piticu21 says:

    Engine si template copiate de la ilink.ro ….astia de unde le au ca vreau si eu sa imi fac un din asta … macar asa urmaresc si eu niste gagici 😛 (shht)

  8. Piticu21 says:

    inlink.ro/ – rectific

  9. Anonymous says:

    Ceau, n-am copiat nimic de la inlink.

  10. emi says:

    ourplace.ro se vede ca naiba cu Firefox pe Mac

  11. Dorin Boerescu says:

    Pun la bataie paginata.ro – pe asta l-ai ratat :-p – (eu l-am cumparat in 2000!!!) contra echipa de programatori/dezvoltatori de proiecte online. Astept provincia.

  12. Anonymous says:

    cat vrei pe el? 🙂 intra pe http://www.lust.ro si zi-mi daca mai gasesti unul de genul in contextul .ro! contacteaza-ma, iti fac oferta de munca! 😉

  13. www.YourSpace.ro says:

    Hehehehe… sunt detinatorul YourSpace.ro … si eu aveam de gand sa fac ceva-n genu MySpace da’ mio cam trecut… am trecut la ceva mai util, imagini amuzante, video-uri funny, bancuri si mai urmeaza… acuma sa vedem ce-o sa iasa, inca-i puiut si se dezvolta 😀 sanatate! Alba Paul http://www.YourSpace.ro , http://www.albapaul.com

Comentează