MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Idei si idei

Am inteles ca ultima chestie interesanta la Gmail este aceea de a prelua mesajele din alte 5 conturi de mail. Poate conturile de mail ar integra in viitor si o noua functie: reminder-ul. As vrea sa imi aminteasca cineva/ ceva ca am cateva mailuri la care am promis sa raspund/ sa fac un follow-up. Ar trebui sa fie un buton sau un link prin care sa activezi functia de reminder.

Mi-a venit ideea asta cand am descoperit astazi niste mailuri ‘nerezolvate’. Unul dintre acestea era cel al initiatorilor proiectului DictionarUrban.ro, care imi cereau opinia despre blog-ul lor.

Gresesc putin, DU este un site si nu un blog. Un site cu look & feel de blog. Proiectul are de altfel si un blog.

Imi place simplitatea lui, dar pe de alta parte as vrea sa imi dea motive sa revin. Poate un top al celor mai … cuvinte ar atrage atentia si ar genera si mai multe afisari. Poate niste marturii haioase despre utilizarea acestor cuvinte in situatii fericite sau nefericite (un fel de overheard).

Un tuns şi un ras. Dar să-mi lăsaţi muscă, vă rog!“, mi se pare o situatie haioasa sau cel putin una care m-ar face sa dau click pe muscă pentru a-i afla sensul.

Apoi cred ca ar trebui sa separati expresiile de cuvinte, dar poate nu acum, poate mai tarziu cand veti avea mai mult content. Si trebuie sa il promovati mai bine. Un buton cu logo-ul DU v-ar ajuta destul de mult. Veti primi un suport consistent din partea bloggerilor. Eu deja am pus un link spre voi.

Si nu in ultimul rand, poate ii dati site-ului un look mai urban.

Tags:

Fara comentarii

  1. netics says:

    http://dictionarurban.ro/expresion/566_blog.aspxe enervant ca toti frustratii sa dea definitii din cap. acest dictionarurban.ro ar trebui sa aiba o politica similara wikipedia,sa nu vina tot ignarul si sa adauge definitii cum il tuna pe el capul.definitiile ar trebui moderate inainte sa apara pe site, daca altfel nu se poate.

  2. v says:

    ha, mie mi-a placut si exemplul de la ‘bogzor’… cica ‘da-l in MASA’…un site bun, facut de oameni priceputi, ce mai! :))

  3. Dan says:

    Cristian, fa asa:foloseste Mail. Orice email rezolvat trece-l intr-un folder pe care-l poti numi “Arhiva” spre ex. Ce ramane in Inbox e clar neraspuns, nerezolvat, etc, si va sta acolo pana te ocupi de el. Functioneaza!

  4. pax says:

    exista inca un proiect in .ro pe aceeasi tema 123urban.ro .PS. termenul de urban vine de la urbandictionary.com, de fapt avem de-a face cu niste dictionare ‘alternative’, caci termenii cu care sunt populate nu tin neaparat de zona de urban, pot fi si corporate slang, sau regionalisme (contemporane) as mentioned

  5. Sara says:

    Pentru Mail in OS X exista un plugin f fain ActOn – http://www.indev.ca/MailActOn.html. Eu mi-am facut un shortcut simplu cu care trec rapid orice mesaj pe care il consider ‘rezolvat’ intr-un singur mega-folder “Read mail”. Restul ramane in inbox pana ma ocup de el. Merlin Mann pe 43 folders are un post despre acest program: http://www.43folders.com/2006/09/15/mail-act-on/ Problema mea este alta: am mailuri pe care le trimit si la care astept raspuns. Daca trece o saptama-doua si nu am primit raspuns, ar trebui sa mai ‘bat la cap’ persoana respectiva. Imi trebuie ceva care sa imi aduca aminte de asta. Am incercat sa le pun ‘flag’ la mesajele acelea, si sa imi fac un folder destept care sa imi ia doar mesajele flaguite din Sent… dar nu ma uit prea des acolo. Poate ca o solutie mai buna ar fi sa le mut din Sent in Inbox atat timp cat astept raspuns la ele?

  6. Vladimir says:

    De ce nu folosesti Google Calendar? Iti da si SMS-uri sa stii.

Comentează