MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Invitatie la Capsula Timpului

Dragi prieteni,

Va invitam cu drag sa participati la proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului.

Proiectul are ca scopuri:

 • sa retina momente / marturii actuale si asteptari / prognoze personale si / sau la nivel macro pentru 1, 5, 10 ani de la aderarea la UE – speram sa fim tot noi cei care sa rememoreze proiectul la aceste intervale :-)
 • sa atraga in proiect personalitati ce vor fi intervievate de bloggeri
 • sa convinga noi persoane sa isi creeze bloguri
 • sa dea o vizibilitate mai mare blogosferei.

Pe durata proiectului – 6 decembrie 2006 – 5 ianuarie 2007, la sfarsitul fiecarei zile, pe blogurile initiatorilor vor fi listate blogurile ce au intrat in proiect.

Blogul central Capsula Timpului – in pregatire – va colecta linkurile spre insemnarile din bloguri, sortate pe categorii.

La sfarsitul proiectului, marturiile stranse vor fi stocate pe un suport si depozitate – va fi un eveniment pe care il vom anunta din timp.

Modalitatea de participare apare in invitatia de mai jos, pe care va rugam sa o publicati pe bloguri:

Invitatie de participare la Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului


Logo

Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului se deruleaza intre 6 decembrie 2006 – 5 ianuarie 2007.

Pentru a participa, va rugam sa urmati acesti pasi:

 1. Publicati aceasta invitatie pe blog, impreuna cu linkul spre blogul unde ati citit-o: Am gasit invitatia pe blogul: ———–
 2. Scrieti una sau mai multe insemnari surprinzand momente trecute, dar si asteptari – sub forma de text, imagini, clipuri audio / video.
 3. Incercati sa culegeti marturii similare de la alte persoane din jur, care nu au bloguri – scriind cate o insemnare pentru fiecare.
 4. Convingeti cat mai multi cunoscuti sa-si deschida blog, pornind chiar cu acest proiect – scrieti o insemnare cu linkurile spre blogurile deschise.
 5. Adaugati tag-ul Technorati CapsulaTimpului, la fiecare insemnare legata de proiect: CapsulaTimpului
 6. Urmariti aparitia insemnarilor in statisticile publicate pe blogurile initiatorilor si pe blogul central Capsula Timpului.

Va multumim si succes!

Initiatori:

Carmen Holotescu, Alina Hodovanu, Adrian Cristea & Cristi Manafu

Tag Technorati:C

Tags:

Fara comentarii

 1. Dan says:

  I’ll join!

 2. Anonymous says:

  Salut, Cristi!Sint Cristi Roman, deja inclus in Capsula, cu “Perioada sufletului meu…1988-1996”. Ce nu inteleg eu, cum introduc logo-ul Capsulei pe blogul meu, am nevoie de codul html al logoului. Mersi.

 3. Carmen Holotescu says:

  Buna, Cristi,Pentru a introduce logo-ul, te rog sa folosesti codul HTML de mai jos:<p><a href="http://capsulatimpului.wordpress.com/"><img border="0" src="http://capsulatimpului.wordpress.com/files/2006/12/capsulalogo.jpg&quot; width="140" height="140"></a></p>Numai bine,Carmen

 4. Anonymous says:

  carmen, gata, mersi!sa ne citim cu bine!

 5. Alexandra says:

  Gata, i`m in. Am aflat de el de mai multe zile si am reusit sa ma alatur si eu azi. Felicitari pentru idee!

 6. Marius Nicolescu says:

  Join si eu – o singura problema am, cum introduc tagul acela tehnorati? Eu folosesc wordpress, cont gratuit – http://mariusnicolescu.wordpress.com Cunostiintele mele destul de limitate ma fac nici macar sa nu stiu sa ma linkuiesc la tehnorati in wordpressul asta. Ma ajuta cineva pls?

 7. Carmen Holotescu says:

  Buna, Marius,Multumim pentru publicarea informatiei despre proiect pe blog si te asteptam cu insemnari.Pentru tag, te rog sa introduci codul HTML ce apare la punctul 5 al invitatiei de pe Capsula Timpului – blogger nu m-a lasat sa-l scriu aici.Carmen

Comentează