MANAFU*

Abonamente Evensys

Design: Cum arata telefonul Apple? (2)

Lumea inca se mai intreaba cum va arata iPhone-ul ce urmeaza a fi lansat de Apple in ianuarie. Unii se intreaba insa daca acel device al carui patent a fost inregistrat in August este chiar un telefon. Pana la elucidarea cazului, va ofer aceasta noua posibila varianta de look pentru iPhone. Prima e aici.

Tags:

8 comentarii

 1. Iulian says:

  cred ca asa ceva mai degraba face rau iPod-ului, preluandu-i designul.

 2. Watt says:

  Eu deja m-am obisnuit sa astept.Sigur nu va arata asa.Mai aveti rabdare pana pe 8 ianuarie cand va fi aratat publicului la MacWorld.Restul sunt doar speculatii. Ce se stie: va avea sliding keyboard, 2 baterii (mp3player+telefon) si cate 4 respectiv 8 Gb. 229 usd se pare ca va fi pretul de inceput.

 3. novo says:

  O chestie misto: va avea 2 baterii, una pentru telefon, alta pentru mp3 player.detalii despre iPhone la http://www.gizmodo.com/gadgets/cellphones/kevin-rose-on-the-iphone-its-gonna-be-small-as-shit-219179.phpO sa fie, bineinteles, o fitza absolut necesara pentru orice urban (desi, nu pot sa nu apreciez ca va fi compatibil CDMA…ZAPP WAKE THE FUCK UP, Zapp powered iPhone.. cum suna? )

 4. ovidiu says:

  Culmea, va exista si o versiune CDMA, pe langa TDMA si GSM – doua dintre cele 4 retele mari de telefonie mobila din SUA sunt pe CDMA.

 5. Anonymous says:

  CDMA, foarte bine, numai ca o sa mearga la noi, unde Zapp e pe CDMA 450?

 6. psalmplasma says:

  Ultimul zvon e ca or sa fie doua.Primul, un terminal destul de elementar ca functii (telefon + player) e cel care se va lasna, probabil, in ianuarie.Un al doilea insa, cu veleitati de smartphone, mobile os(x?) si o gramada de presupuse functii (printre care si un display multi-touch)e speculat a aparea undeva inspre toamna 2007…aaa..si sa mai zic si de posibil-probabilul nou macbook pro ultra-thin de 12″? :)Deja e prea mult.

 7. Master and Servant says:

  1. Dupa ce pui degetele vei lasa amprente, grasime + transpiratie oricat de spalat pe maini ai fi iPhone-ul o sa arate ca un jeg…2.Apple patenteaza “ideea de multi-toutch” – cu alte cuvinte alte firme vor fi blocate permanet sa scoata softuri / aparate de mixare real time (video si audio nu or sa poate beneficia)desi nu Apple a inventat tehnologia primul dovata 2 filme mai vechi de pe Youtube (si am mai vazut cel ptuin inca 3 cu niste mixere audio) :http://www.youtube.com/watch?v=PLhMVNdplJc&mode=related&search=http://www.youtube.com/watch?v=cV60gwiM5HM&mode=related&search=3.Ceea ce ofera e un mare bullshit poleit cu ultmile gaselnice in high-tech – hai sa fim seriosi ce mare scofala productiva poti sa faci pe “palm”-ul ala, decat sa dai mailuri gen “iubi uite iti scriu din tren te pup” si sa iti organizezi pozele de cacat la grupul de prieteni beti cu limbile scoase (in stil myspace).4.Iphone si Ipod sunt doar entertaining tools pentru sclavii care vin de la servici cu metroul sau stau in rush hour in masina.Baietii destepti stau la piscina in timpul asta, si voi lucrati pentru ei. 5. Cu sau fara Iphone ziua va avea tot 24 de ore si tot 8~9 o sa stai la servici si ai platesti taxe la salariu ca ultimul sclav.Forma se schimba, fondul (patternul) este mereu acelasi.

Comentează