MANAFU*

Abonamente Evensys

HR: Angajati din blogosfera

Pe la inceputul anului cautam sa angajez cativa oameni. Am inceput fireste prin a intreba in jurul meu, printre cunoscuti. Radu mi-a sugerat atunci: “Stiu cativa bloggeri care au talent!”.

Mi-a trimis o lista. Scurta, dar cu potential. Nu mai retin cate nume erau si nici cine erau toti candidatii. Dar imi aduc aminte ca pe lista erau Alex si Andreea.

Cu Alex chiar m-am vazut de doua ori, pentru doua job-uri diferite. Cu Andreea nu am apucat sa ma vad. Sa zicem ca nu s-a format un chemistry la primul contact anagajator – potential angajat. Dar ne-am inteles bine ulterior.

Daca as avea ocazia acum, i-as pune pe amandoi pe lista. Voi pe cine ati angaja din blogosfera?

Ii “provoc” sa raspunda pe: Zoso, Radu, Novac, Madalin.

Tags:

Fara comentarii

  1. Florin Grozea (Hi-Q) says:

    Pe Deea, dar s-a gandit cineva inaintea mea. Avem/am nevoie de oameni de la foarte tineri in jos, spre extrem de tineri, cu mintile odihnite, pofta de viata, conectati adanc in on-line, care sa simta imediat curentele si trend-urile.Asta e raspunsul meu, la prima strigare. Ma mai gandesc.

  2. Florin Grozea (Hi-Q) says:

    Si pe Orlando l-as angaja, daca mi-as permite :-)Desigur!

  3. zoso says:

    pe mine nu?

  4. Madalin Matica says:

    Eu chiar caut bloggeri. Acum caut un blogger cu skills medicale. Pe cine as angaja? Pe zoso caci stie sa creeze comunitati si hot topics. ( chiar as vrea un blog de social networking..someday)Pe tine pentru analize si business.Pe Andressa. Pentru un casual blog.Pe Radu Ionescu pentru un blog targetat pe companii mari. Pe mine m-as clona ca sa relansez blogul http://www.emarketers.eu si sa pornesc http://www.ecommercetimes.eu. Damn… as angaja jumatate din blogosfera din Romania. Maybe I will one day 🙂

Comentează