MANAFU*

Abonamente Evensys

Netoo: Ce facem la Netoo 4?

Avem o tema amanata pentru intalnirile Netoo: etica blogurilor. Am putea sa o dezbatem la Netoo #4, editie care ar veni un pic mai devreme luna aceasta, undeva in jur de 15 decembrie, zic eu. Sau am putea face un Bloggers Party. Pareri pro/contra?

UPDATE: Am compilat pe contul Netoo de pe Flickr (cam) toate pozele facute de participanti. Le gasiti aici.

Tags:

Fara comentarii

  1. Piticu21 says:

    Zic sa facem ce n-ai reusit tu sa faci la netoo 3. Adica am avut discutia si cand am vrut sa plecam inspre bere ne-am trezit ca manafu nu e. Eh, ar fi fost cool sa fii. Ceea ce inseamna ca la netoo4 sa avem o mica discutie, intr-un cadru protocolar de vreo ora … maxim … ca ce e mai mult plictiseste. Dupa care sa mergem in grup organizat sa ne sarbatorim. si sa continuam discutiile, cum s-a intamplat data trecuta:) Insa … aici exista riscul sa apara bisericute….

  2. Adrian says:

    Piticu a bagat, ca de obicei, degetu’n buba (pentru puritani, “a pus punctul pe i”) E sfarsit de an. Hai sa bem o bere dupa o discutie lejera de o ora despre proiectul Capsula Timpului.Daca intram in etica blogurilor… nu terminam nici in 10 ore si nu ajungem la nici un rezultat.

  3. Andrei Crivat says:

    Ma tot gandesc, de cand am citit postul asta, cum ar fi sa organizam doua intalnire Netoo in paralele, una la Bucuresti si alta la Cluj ? Sub egida clubului Netoo, voi va strangeti acolo, noi – cei din cluj – ne strangem pe-aici si discutam – si acolo, si aici – pe aceesti tema. Eventual, la un moment dat organizam si o videoconferinta. Cum ar fi ?

  4. Florin Grozea (Hi-Q) says:

    Ati innebunit… Berea o putem organiza oricand si fara sa ne chinuim atat si sa chelutuim atat.Sunt “pentru” subiectul “Etica blogurilor”, “contra” berii care sa inlocuiasca/scurteze intalnirea Netoo.Fratilor, hai sa mai si muncim in tara asta!

Comentează