MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: iPhone se imbraca de la Prada, iar Google viseaza la "mere"

Calde, tocmai scoase din cuptor. LG a anuntat oficial lansarea modelului KE 850, cunoscut de acum inainte sub numele “telefonul Prada” (foto 1), iar Google se apropie (informatie neconfirmata) de un concept mai vechi, Google Phone (foto 2); putem spune ca va fi un alt iPhone. UPDATE: Descarcati de aici ringtone-ul original al iPhone, cel care s-a auzit in prezentarea lui Steve Jobs.

Advertising: De luni iLeo e in toata tara

iLeo, divizia de interactive a Leo Burnett, se lanseaza oficial pe piata la inceputul saptamanii viitoare. iLeo este “conceput sub forma unui shop de interactive care isi propune sa dezvolte abilitati de comunicare pe medii digitale, urmarind extinderea ariei de comunicare in medii emergente reprezentate de web, mobile sau contact personalizat”, am citat din invitatia la conferinta de presa de luni.

Media: De la moft la "must have"

Numarul persoanelor care citesc blogurile celor mai tari 10 cotidiane americane s-a triplat in ultimul an, am aflat de pe Techmeme care citeaza o stire Reuters. Ba mai mult, traficul generat de bloguri “atarna” greu la traficul general al site-urilor mama. Ce ar putea mass-media de la noi invata din acest trend? Vedeti blogul de ziar mai ca o metoda de a creste traficul site-ului sau ca un instrument de fidelizare a cititorilor?