MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Alt reader?

Bloglines imi face figuri de ceva vreme. Acum nu imi mai arata toate feed-urile actualizate. Pe Safari le vad, in Firefox nu. Si cum Firefox e browser-ul principal, ma gandesc sa renunt la Bloglines. Sugestii?

Tags:

Fara comentarii

  1. Arhi says:

    RSS Bandit. Functioneaza cam ca un Outlook expres, deschide linkurile in browser intern. dragut

  2. ovidiu says:

    Eu folosesc Netvibes.

  3. Vivi says:

    Google Reader. 🙂

  4. Eduard says:

    NewsGator – eu il folosesc ca plugin pentru Outlook, si merge perfect. Exista si aplicatie standaloneDe asemenea, Outlook 2007 stie sa subscrie “nativ” la feeduri

  5. Andrei says:

    Cristian are Mac :)Si eu sustin tot Netvibes

  6. Ovidiu Scarlat says:

    Google Reader folosesc. E foarte practic. Poti sa publici si un box in blog cu Starred Items (si nu numai).

  7. idaho says:

    recomand shi eu tot G. Reader. Exista scripturi pentru Greasemonkey care integreaza Readerul in Gmail (alt roman la Google http://persistent.info/ ), destul de util.

  8. Anonymous says:

    [Si] eu folosesc Goole Reader.Pentru ceea ce imi trebuie mie, isi face treaba cu succes.

  9. rachad says:

    Netvibes!

  10. Cosmin says:

    netvibes

  11. mtx says:

    Eu imi citesc in thunderbird – compaionul lui firefox pt mail&news – atat toate conturile de mail, cat si feed-urile, si sunt f multumit. Feed-urile le organizeaza ca niste foldere de mail obisnuite intr-un “cont” separat, cu posturile citite/necitite, actualizare la cate minute vrei tu, etc.

  12. Cristian says:

    nu stiu cat de bun e netvibes pentru a urmari mai multe bloguri. il folosesc deja pentru cateva site-uri, agregatoare si ele la randul lor.de la google am luat pana acum gmailul si google search. nu am vrut sa iau totul dintr-un loc, dar sunt tentat acum sa intru si in Google Calendar si Google Reader, dupa ce de cateva zile folosesc Docs & Spreadsheets.

  13. Cristian says:

    Deci cred ca trec la G Reader. mersi oricum de sugestii.

  14. Anonymous says:

    Netvibes leak-uie RAM la greu. Obişnuiesc să-mi las Firefox-ul pornit peste noapte, şi dacă am Netvibes deschis îmi va utiliza a doua zi câteva sute de megi.

  15. bogdanlebu says:

    google reader

  16. andrei says:

    google reader, yahoo reader din my yahoo, io inainte foloseam un plug rss reader pentru firefox dar acum am un programel, se numeste feedreader, si chiar imi fac treaba cu el 🙂

  17. nuzzu says:

    Da, Google Reader.

  18. IronMAN says:

    google reader (sau rojo)

  19. Dies Irae says:

    Eu zic Google Reader. E mai bun

  20. Alexandra says:

    Cu siguranta Netvibes.Are tab-uri, totul poate fi organizat asa ca dupa mine e foarte ok

  21. arhi says:

    mie netvibes nu imi arata daca sunt articole noi…

  22. Darius says:

    Thunderbird

  23. Sara says:

    Ca app, cel mai bine ma inteleg cu HYPERLINK: Shrook text. Permite navigarea din tastatura rapid – si pentru mine asta conteaza mult. De o vreme, incerc sa nu mai deschid Shrook (unde am sute de feeduri) decat de 1-2 ori pe saptamana. Mi-am instalat Flock ca browser alternativ si sunt destul de multumita de feed-readerul pe care il are incorporat. Este construit pe baza Firefox, dar mi se pare mult mai rapid decat Ff pe mac.Ca varianta online, intr-adevar, Google reader. Dar nu m-as baza exclusiv pe un reader online.

  24. Vivi says:

    A, si dupa ce treci pe Google Reader, poate iti postezi si statisticile de reading.

  25. alinush says:

    clar google reader

  26. Cristian says:

    Am incercat Google Reader pentru o zi si nu am reusit sa ne impacam prea bine:* se incarca destul de greu, ca si Gmailul.* link-urile bleu ma bulverseaza vizual.* trebuie sa fac scroll in pagina cu posturi ca sa imi marcheze “all read” acel feed.M-am intors momentan la Bloglines. Mersi oricum de sugestii.

Comentează