MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Capsula Timpului intra in prelungiri

5 ianuarie a fost ziua cand, in mod normal, ar fi trebuit sa inchidem Capsula Timpului. Contributiile insa continua sa soseasca. In consecinta, mai prelungim termenul limita cu inca o saptamana (pana pe 12 ianuarie), dar intarziatii sunt atentionati sa se grabeasca.

Una peste alta, cat timp noi trecem la capitolul “Evaluarea proiectului”, nu uitati ca pe net, la adresa capsulatimpului.wordpress.com se gaseste o adevarata expozitie.

O expozitie virtuala in care fiecare dintre noi am pus ca exponate cate o farama din vietile, sperantele, amintirile sau gandurile noastre. Poate ca acum ar fi momentul sa le mai privim o data, pe indelete, sa le intelegem pe deplin resorturile pentru care au fost puse acolo.

Vizitati deci, comentati unde credeti de cuviinta si, mai ales, reamintiti si cititorilor vostrii ca Expozitia “Zestre pentru Europa – Capsula Timpului” este inca deschisa.

Va mai fi deschisa abia peste 5 ani!

Tags:

4 comentarii

 1. de_ce says:

  ce activ esti de dimineata 😀 bine ca s-a mai prelungit un pic proiectul pentru ca si eu vroiam sa pun ceva, dar am uitat pana pe ce data tine

 2. de_ce says:

  http://capsulatimpului.wordpres.com ?!? din linkul tau duce intr-un spatiu cam urat…http://capsulatimpului.wordpress.com/ e cel corect, corecteaza te rog

 3. InnOcente* says:

  WAW! Cam mult 10 ani. Cine ştie câţi dintre cei care au scris aceste posturi vor mai vizita blogosfera…

 4. alin says:

  se pare ca organizatorii au pierdut capsula….

Comentează