MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: La ce e bun un iPhone

Tags:

Fara comentarii

  1. Ionut Ciurea says:

    hand grenade 🙂 foarte tare filmuletul. se pare ca exista si oameni care se gandesc ca un telefon este in primul rand telefon si atat.o intrebare de baraj: de ce se fac telefoane care au camera foto cand daca vrei sa faci o poza decenta iti trebuie o camera foto adevarata? (care NU este telefon)cred ca o sa moara al ries cu a sa “focalizare” pana cand unii marketeri se vor trezi.

  2. Andrei Rosca says:

    Bine ai zis, Ionut! Oricum, eu cred ca in scurt timp isi vor da si ei (cei multi) seama ca lumea nu prefera neaparat gadget-urile cu 1 milion de functii ci, mai degraba, pe cele specializate: aparate foto foarte performante, organizere care ajuta la organising si ipod-uri in loc de mp3-playerul telefonului mobil.Eu chiar sunt curios cati oameni folosesc toate feature-urile unui telefon mobil si cati dau banii pe ele din snobism.

  3. mafi^hotz says:

    @Ionut Ciurea: cui nu ii trebuie acest telefon nu il cumpara ! 🙂 Simplu ! Nu e un lucru rau ca se fac aceste telefoane. Daca am gandi toti asa ar mai avansa tehnologia ?Sunt oameni care folosesc mai multe functii la un telefon iar altii doar fuctia de “Alo …” & bip ! :)Felicitari pentru Apple & Steve Jobs pentru acest gadget.

  4. Anonymous says:

    Gadgetul e super misto. Intr-adevar nu ai nevoie de un telefon pentru a face poze…asta e o prostie.Oricum, spotul a fost super amuzant…

  5. Ionut Ciurea says:

    @mafi^hotz: nu am spus ca e un lucru rau ca se fac astfel de telefoane. e un lucru bun ca apple face telefoane si isi pierde focusul. depinde pentru cine este “bun” si pentru cine “rau”. nu este deloc bine pentru o afacere si/sau brand sa-si piarda focusul, iar asta nu o zic eu.este bine pentru concurenta si pentru useri care au o jucarie noua. si eu m-as juca putin cu noul iphone daca mi l-ar da la un pret mic. nu ca nu as avea bani sa mi-l cumpar. doar ca nu am nevoie de el. nu-mi foloseste.este bine pentru tehnologie ca apple a creat noul iphone. este misto, e un pas inainte.foarte curios sunt cum vor evolua lucrurile in cazul apple si iphone.inca o chestie: daca ar trebui sa fii operat (doamne fereste) pe cord deschis, ai vrea sa te opereze cel mai tare chirurg cardiolog din lume sau generalistul cel mai tare din lume?

  6. mafi^hotz says:

    Mda … ai dreptate aici Ionut. Daca e sa te referi la compania Apple in sine atunci asa e … isi pierde din focus. Dar se cam leaga una de alta. ACalculatoare Apple, iPod, iPhone cam in toate au un design si utilitati revolutionare.Lansarea iPod-ului si cea a Iphone-ului nu cred ca dauneaza brandului & companiei. Nu pierde foarte mult din focus. Hai sa ne imaginam ca ei (cei de la conducerea Apple) au gandit foarte bine lansarea acestor produse.

  7. Arwen says:

    Andrei,Sunt multi care isi cumpara telefoane doar pentru “show off”. Si tot clienti se cheama. Dar altii chiar folosesc toate functiile mai mult sau mai putin utile. Asiaticii innebuniti dupa gadget-uri si tot ce vine din SUA. Si nu sunt putini deloc 🙂 Si nu sunt singurii…

  8. Ionut Ciurea says:

    hm, nu este vorba de design… nu designul tine focalizarea unei companii. e mult de discutat aici, foarte mult. ideea simpla este ca poti pierde foarte usor focalizarea cand extinzi aiurea linia de produse.o alta idee este ca un produs general, bun la toate, nu e bun de nimic. in romania inca se cumpara produse “universale”, bune la toate. usor-usor cumparatorii isi dau seama ca au nevoi specifice si numai anumite produse specializate/personalizate ii pot satisface.

  9. theTudor says:

    Felicitari si garoafe pentru Apple & Steve Jobs pentru acest gadget si pentru baraba sa sau lipsa barbii la un moment dat !

  10. theTudor says:

    oh man, me, as well as my buddy eugen, we been hating apple for a long while, if u respect marketing then yea, they did a good job there, but common why would one shop at the hype factory, before they went intel they were like underpowered for years, yet they were cocky like rocky over it.i say mac is for the less techie ppl, that can easily be swooshed by glossy icons. or you could say, just like in real life guys try to compensate for this and that, if u ain’t to secure about your tech side, buy one of this and tell yourself a nice story – and you’re in.

Comentează