MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: Acasa la bloggeri

Intrebare: Cum stiu ca o idee va functiona?

Am fost destul de surprins sa vad cum un post personal (Birou de blogger) a generat in scurt timp de la aparitia sa cateva reactii, transformandu-se intr-o mica leapsa. Si pentru ca am apreciat reactiile, la inceputul acestei saptamani am decis sa le strang intr-un blog separat.

Nu am anuntat blogul respectiv. Nu i-am facut niciun fel de reclama. Am avut o mica retinere. Aveam prea putin continut, doar 9 post-uri. Am pus doar un link pe blogul meu principal. In ultimele doua-trei zile am reusit sa mai gasesc alte 12 subiecte pentru blogul birourilor si sa vad ca Birou de blogger devine din ce in ce mai cunoscut.

Daca e cineva care nu stie despre ce vorbesc aici, il invit sa citeasca acest post. Iar daca e cineva interesat de acest “joc” al birourilor si va intra in el, il rog sa includa si tag-ul Technorati (BirouDeBlogger) si eventual sa imi trimita un e-mail de atentionare pe adresa din profil.

UPDATE: La 10 minute dupa ce am pus acest post, am mai gasit prin Technorati Search alte doua birouri, iar pe mail mi-a sosit inca o propunere.

UPDATE2: Astazi ma duc la Mobexpert sa imi iau un birou nou.

Tags:

Fara comentarii

  1. Anonymous says:

    e simplu: stii ca va functiona atunci cand e o idee simpla, molipsitoare, fun to do, fun to watch & fun to share. iar ideea ta cu biroul avea toate aceste ingrediente si a functionat pentru toate motivele pentru care viralele functioneaza atat de bine. in plus, genereaza zambet, are farmecul unui flirt si satisface o curiozitate fireasca. pe scurt, e o idee misto! 🙂 P.S. dar stiai toate astea…

  2. Anonymous says:

    pick me! pick me! http://kinkymouse.blogspot.com/

  3. Cristian says:

    sincer? am vrut sa sterg la un moment dat post-ul cu biroul meu…

  4. Anonymous says:

    Nuuuuu, cum sa-l stergi? Facem asa: cand mai vrei sa stergi ceva, imi scrii sa-mi spui ce vrei sa stergi, iar eu iti explic instant ce idee minunata era! 😉

  5. Cristian says:

    m-am razgandit intre timp…

  6. piticu21 says:

    🙂 si … iti iei birou nou?

  7. Andrei Sava says:

    http://www.andreisava.lx.ro/?p=243 – My room 🙂

Comentează