MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Unde e cea mai apropiata imprimanta?

Imi plac publicatiile (sa ma uit la design, sa le inteleg conceptul , sa le miros) si imi place PDF-ul (care apropo a devenit un standard global de ieri). Nu prea sunt fanul publicatiilor in format PDF, in ideea ca ar trebui sa le citesc asa sau sa le printez pentru a le lectura. Nu stiu exact de ce – vad avantaje si dezavantaje. Oricum prefer varianta hard copy.

Imi place insa sa colectionez reviste in format PDF si mai putin in format clasic. Iar cand am dat peste site-ul PDF Mags.com chiar m-am bucurat. Am inceput sa downloadez la greu tot ce am intalnit in cale.

Stau si ma gandesc acum daca PDF-ul e un format alternativ de viitor sau doar complementar print-ului? Vom trece oare la digital-mags in curand sau doar anumite publicatii (de nisa) vor intra direct pe teritoriul revistelor online, evitand print-ul?

Eu am avut trei abonamente pana acum la reviste digitale prin Zinio si am fost destul de multumit. Era mai ieftin sa le primesc asa. Acum citesc in fiecare saptamana AdAge prin serviciul lor.

(Cu dedicatie pentru Gusti)

Tags:

Fara comentarii

  1. Denisa says:

    Şi eu sunt pentru revistele tipărite, deşi mi-am promis/propus ca anul ăsta să nu îmi mai umplu camera de lucioşenii (glossy-uri) aiurea, câteodată mă mai mănâncă palmele şi le cumpăr, pentru că nu mă pot abţine. Oricum în comparaţie cu anul trecut, anul se anunţă a fi mai moderat. Sper…PDF e OK, dar, cum spui şi tu, una e să miroşi o revistă, să o răsfoieşti, şi alta să dai click pe next page. Este şi motivul pentru care nu pot citi cărţi pe PC. Pur şi simplu, nu pot.

  2. ciops says:

    http://www.learningcenter.sony.us/assets/itpd/reader/Si lectura unui PDF e mai placuta 🙂

  3. Gusti says:

    Salut, Cristi. Eu mi-am propus k in acest an sa incercam diverse experimente pe editia pdf (reclama multimedia, poate reclama diferita de cea de print). sintem pe cale de a cumpara cum un soft prin care sa punem in format pdf peste 1000 de editii ale Gazetei (din iunie 2003 pina azi). dar tb timp si rabdare, iar deocamdata ne focusam pe trecerea siteurilor pe o platforma moderna. lansam acum un manager online, apoi relansam gsp-ul, intre timp mai dezvoltam 4 siteuri si skitam un nou design pt siteurile de suporteri. stie careva cind se va mari ziua? :))PS si in aprilie punem online cel mai tare proiect gsp (sper eu) din acest an

Comentează