MANAFU*

Abonamente Evensys

Netoo: 5 pe 25

Ne vedem la Netoo #5 pe 25 ianuarie, incepand cu orele 19.00. Vom vorbi de bunele practici in blogging. Locatia va fi anuntata in curand.

UPDATE: Cel mai probabil ne vom intalni la sediul CODECS, acolo unde am fost si la editiile 2 si 3. Zilele acestea voi anunta si invitatii care vor deschide discutiile. Cei care doresc sa participe la aceasta intalnire sunt rugati sa confirme pe adresa mea de e-mail sau pe cea de pe blogul Netoo. Ca de obicei trebuie sa pregatim sala pentru un anumit numar de persoane.

Tags:

Fara comentarii

  1. Sorel says:

    Nu are cineva inima buna sa inregistreze macar punctele mai importante, as fi extrem de curios sa aflu ce se discuta, pareri si impresii.. as fi recunoscator.

  2. Piticu21 says:

    Sorel stai linistit, daca va fi liniste jucaria mea stie sa faca inregistrari audio bune. Asta in limita a 2 ore 🙂 si daca nu nimeresc eu alte taste ;P

  3. Anonymous says:

    voi fi acolo

  4. Christiansen says:

    … pica joi … asta e bine

  5. Anonymous says:

    e in regula daca participa si un novice ca mine? ma gandesc ca am multe de invatat de la voi… 🙂

  6. Cristian says:

    oricine e binevenit

  7. Bunicu says:

    @Manafu:Din partea unui cititor de bloguri d-ale voastre(da, sint pensionar, ei si?)Sugestii de discutii:1. De ce nu scriem ROMANESTE? cum ar fi, cu diacritice(foarte important! ma enerveaza! Da, Manafule, chiarsi tu pacatuiesti in sensul asta! Sintem romani, orice mama dracului! Ori va e rusine de limba voastra?) 2. De ce nu scriem CORECT gramatical? (Oi fi eu unramolit batrin, dar ma trec fiori de jena cind CITESCprostii SCRISE prost! Scrieti prostii, scrieti asa-zisele”vulgaritati” – injurati! – n-am o problema cu astea -DAR SCRIETI GRAMATICAL!!!I INJURATI CORECT casintaxa,etc)3.De ce, odata ce pornim un blog, il lasam balta dupaciteva luni? (multe cazuri…)

  8. Arhi says:

    @bunicu: dude, vezi ca ai uitat diacriticele, in pornirea-ti diatribico-furibunda

  9. Bunicu says:

    @ Arhi:Băi gras mic si nebărbierit -Inainte de a da cu clon?u’ – ar trebui să vezi dacă po?iposta ceva scris cu diacritice pe blogu’ ăsta…SI SCOALĂ-TE DE PE SCAUN CÂND INTRU IN CASĂ!Nesim?itule!!:-)

Comentează