MANAFU*

Abonamente Evensys

Netoo: Ne vedem la British Council

Schimbam putin locatia Netoo la aceasta editie. Il aducem mai aproape de centru si de mai multe mijloace de transport.

Razvan (caruia ii multumesc inca o data pentru suport) ne-a aranjat sa ne intalnim pentru Netoo #5 la cafeneaua de la British Council, ceea ce suna foarte bine! (pe site-ul British Council e mentionat ca momentan cafeneaua e inchisa. Nu va faceti griji, totul e stabilit pentru Netoo).

Data a ramas aceeasi: 25.01. Ora ramane aceeasi: 19.00, iar tema cea propusa: un cod al bunelor practici in blogosfera.

UPDATE: M-am interesat si am aflat ca sala de la British Council poate gazdui in jur de 25 de persoane. Cel mult 30. Am primit deja o serie de confirmari, dar ne-ar ajuta foarte mult sa primim un semn pe e-mail (clubnetoo @ gmail . com) de la toti cei care doresc sa participe, chiar si de la “veterani”.

UPDATE 2: Marti seara am numarat 28 de confirmari pentru Netoo 5. Am trimis deja un mail cu numele confirmatilor tuturor celor care au aderat la club de la inceputuri si pana marti. Cu siguranta nu vor putea ajunge toti cei 28 de confirmati (s-a intamplat de fiecare data) , insa cu siguranta vor mai veni solicitari de participare (probabil de la cei mai vechi membri). Pentru a avea totusi un confort la fata locului, consider inchisa lista pentru participantii NOI (cei care vor veni incepand de miercuri), ea ramanand deschisa pentru persoanele care au participat deja la una din celelalte editii si nu au apucat sa confirme inca.

Tags:

Fara comentarii

  1. Anonymous says:

    Scuze, mereu am vrut sa intreb: ce se discuta concret la intilnirile Netoo? Mersi.

  2. Bunicu says:

    @ cristi roman:Se freacă menta nepoate…PS – Imi place blogul tău f.mult!

  3. Ionut Ciurea says:

    tot pe 25?…

  4. Cosmin says:

    can’t wait 🙂

  5. Anonymous says:

    Bunicule, mersi!

Comentează