MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Effie 2007 este acum online

Ieri s-a lansat noul site al premilor Effie, realizat de Webstyler. Mi-ar fi placut sa vad si o varianta in limba romana si o arhiva a editiilor trecute.

Tags:

Fara comentarii

  1. Mircea Scarlatescu says:

    Intr-adevar o arhiva nu ar fi stricat, dar site-ul este curat si la obiect.La mai multe site-uri la fel!

  2. novo says:

    curat si la obiect? I lolDin punct de vedere tehnic, site-ul e un cosmar, un esec total. Ca si solutie grafica e nedemn de un festival ca Effie si de “web agentia anului 2006″Cheers

  3. Bogdan Nitu says:

    Cristi, am sa transmit clientului ca ai fi vrut varianta in romana.Site-ul este in limba engleza pentru ca asta a fost brieful.Cat despre arhiva, daca te-ai referit la castigatorii editiilor trecute, se afla pe site la http://www.effie.ro/effie_about_effie.htmlIn alta ordine de idei, se pare ca Webstyler si-a facut lately niste ‘prieteni’ pe care nu-i cunoastem, gen novo, care inteleg ca este chiar inversunat impotriva noastra.novo, Nu stiu cum definesti tu esecul, dar cu siguranta nu il definim la fel.Toti cei care ma cunosc, stiu ca sunt f orientat spre rezultate. Pentru mine, esec este un termen care are legatura cu un obiectiv pe care il ratezi.Nu cred ca tu cunosti brieful, obiectivele si backgroundul proiectului ca sa poti vorbi de esec. Despre gusturi/izuri/ etc daca vrei, putem vorbi.Dar nu poti vorbi despre rezultate cand habar n-ai brieful.Observ foarte multa patima in cuvintele tale si recunosc ca sunt uimit.Ma gandesc ca e posibil sa te arunci in asemenea atacuri pentru a crea buzz si ca sa vina lumea pe blogul tau.Sau poate ai o problema cu faptul ca am fost desemnati agentia anului la intx, pt ca prea te legi de asta si faci mai mare caz decat am facut noi atunci.Probabil ca postul asta al meu o sa genereze o si mai mare inversunare din partea ta si probabil ca o sa te si bucuri de chestia asta. doar o sa creeze trafic, nu?btw, ‘ca si solutie grafica’ nu e corect. corect este ‘ca solutie grafica’.Nu cred ca face cineva lucrurile perfect. Imi aduc aminte un caz in care o agentie pe care chiar o consideram concurenta pe unul din business unit-urile Webstyler, a facut o gafa destul de mare pe site-ul celui mai important client al acelei agentii. Nu am iesit imediat pe bloguri sa anunt gafa lor ci i-am sunat pe ei si le-am spus.Pentru ca noi nu facem business atacandu-i pe altii.E atat de usor sa dai cu bata. Observ ca la tine e o obisnuinta.So, in cazul in care esti dispus sa faci asta, te-as ruga sa ma contactezi si sa-mi povestesti viziunea ta. Asta in speranta ca eu gresesc si tu nu esti pornit impotriva Webstyler asa cum se poate citi printre randuri. Serios.

Comentează