MANAFU*

Abonamente Evensys

News: A plecat Bill Gates

In celebra patiserie a pasajului din Piata Victoriei, un domn de > 60 de ani comenta cu o vanzatoare:
“Si ce!? Si ce daca a venit?!”, zice batranelul.
“Pai e cel mai bogat om din lume”, il incuraja vanzatoarea.
” Si ce daca a venit! Ne da noua ceva? Da la cineva ceva?… A venit sa ia!”, a replicat domnul.

Tags: ,

Fara comentarii

 1. Ionut Ciurea says:

  ah, cata dreptate se ascunde dincolo de cuvintele alea rostite de un om care vede unele lucruri cum nu le poate vedea nimeni.am scris aici exact despre aceeasi idee.

 2. VAGA BOND says:

  A venit sa dea. Locuri de munca. Indiferent pentru ce pozitie si calificare, important este ca s-a deschis centrul asta Microsoft in Romania si s-au creat locuri de munca. Orice investitie straina in Romania este foarte buna.

 3. Mircea Scarlatescu says:

  E un om care a venit si a investit aici. Din impozitele aberant de mari de aici batranelul nostru isi va lua pensia.

 4. Bogdan Gavrila says:

  A venit sa-i impace pe Basescu si Tariceanu 🙂

 5. mihai.onofreiciuc says:

  daca facea Gates investitii acum 10 ani ii dadeam dreptate femeii, dar in prezent ii dau dreptate batranelului, Microsoft e la coadain loc sa se entuziasmeze lumea ca e bogat Bill Gates, ar trebui sa il analizeze ca pe orice alt investitor; cu bune si cu releinvestitorii sunt obisnuiti cu facilitati si concesii, oare ce concesii primeste Microsoft?

 6. mafi^hotz says:

  Daca e sa ne gandim la numarul angajatiilor romani pe care ii are Microsoft a Redmond, plus cei din tara, plus de ce stiu eu de mai pe unde, plus taxele si impozitee platite, plus banii care in tara, plus nivelul de satisfacere dat de produsele Microsoft eu zic ca Blly mai mult da decat ia.

 7. mihai.onofreiciuc says:

  @M.H., Ms a facut multe, dar sa nu ne entuziasmam, si sa cantarim obiectivde ce nu ne entuziasmam cu Soros, de el se poate spune ca a dat mai mult decat a luat?pentru ca romanii se orbesc singuri cu expresia “cel mai bogat”eu nu am vazut nici un leu din ce au castigat angajatii romani la Ms, singurul lucru de cantarit este intangibil, statutul de roman lucrator la Ms- oare cine e mai castigat din acest statut? romanii sau Mstaxe si impozite / profit si concesiiin plus investitia Ms, dupa ce a vandut licente peste 10 ani, nu cred ca se va balansa inca 5 ani ( pentru ca ei vor continua sa vanda )

 8. Anonymous says:

  draga scarlatescu, batranelul ala nu isi va lua pensia din impozitul platit de microsoft. va primi banii pe care i-a muncit o viata si se va chinui pentru ca sunt inuman de putini…dar tu nu ai cum sa cunosti acest aspect, atata vreme cat esti microdoar astfel se explica aberatia pe care ai emanat-o.

Comentează