MANAFU*

Abonamente Evensys

Feedback: Ikea deschide in Romania (Part One)

Tot caut de o saptamana timp si o abordare interesanta a cazului “Ikea deschide in Romania”. Nu am apucat sa vad ce a scris presa, am vazut cateva posturi pe subiectul asta, dar sunt sigur ca s-a scris mult si se va mai scrie. Lumea vorbeste despre asta in jurul meu, ca preturile sunt mai mari ca la Budapesta, unde oricum sunt mai mari ca la Viena, ca va afecta business-ul Mobexpert, ca o sa fie “omor” in ziua deschiderii (sunt curios daca magazinul va fi golit pana la ultimul item asa cum se pare ca s-a intamplat cand s-a deschis Metro in Constanta).

Acum cateva minute, un prieten mi-a trimis link-ul spre catalogul online al magazinului din Romania. Sunt convins ca deja link-ul respectiv a devenit un viral. E o nebunie! Si un caz interesant de studiat.

Ce parere aveti despre Ikea?
Hot Not   


PROMO: PR FORUM | EVENIMENT DE PR SI CORPORATE COMMUNICATION
BLOG: PR-UL DIN PERSPECTIVA JURNALISTILOR, NUMAI AICI

Fara comentarii

  1. junkymouse says:

    Nu numai ca poti gasi catalogul online, dar ti-l aduc pana la usa. Aseara ma astepta o surpriza in fata usii, ca pe toti vecinii mei de altfel, catalogul IKEA intr-o punguta de plastic foarte simpatica.

  2. ziar online says:

    ca sa aflii ceva interesant despre ikea in romania, mai bine citest kotler (marketingul de la a la z etc.)nu a scris el despre romania, dar ce se intampla aici e luat din manual: PR in legatura cu deschiderea magazinului, PR in legatura cu distributia cataloagelor, PR in legatura cu PR-ul si asa mai departecei care urmaresc activitatea IKEA au mai vazut filmul si are succes

  3. Alexandra says:

    IKEA o sa devina un fel de must have in Romania, cand afara e deja ceva comun. O sa fie o isterie de inceput, la fel cum a fost la Kenvelo de exemplu si apoi lumea o sa se linisteasca. Oricum campania de PR va fi si e ca o lectie pentru multe companii de publicitate.

  4. Anonymous says:

    Ikea _SE_ deschide in Romania. Gramatica moncher…

Comentează