MANAFU*

Abonamente Evensys

Trends: Proprietati in Second Life

Un prieten imi spunea aseara ca a incercat sa intre in Second Life si i s-a parut destul de complicat. Ma rog, spunea ca trebuie sa dedici ceva timp si atentie. Mai multe branduri (al caror nume imi scapa acum) au intrat in SL sub o forma sau alta. Astazi am aflat ca o companie de real estate americana, Coldwell Banker, a anuntat ca va vinde proprietati in SL. “Coldwell Banker are un inventar de peste 500 de case ce Mai mult ››

News: ARBOmedia se extinde regional

ARBOmedia a anuntat astazi ca a incheiat un parteneriat strategic cu Httpool Internet Marketing, un network de 150 de siteuri din Slovenia, Croatia, Serbia si Montenegro, Bosnia si Macedonia, pentru a putea dezvolta campanii la nivelul tarilor balcanice.

Online: iLeo intreaba despre web 2.0

Cel de-al treilea numar al newsletter-ului iLeo este de azi pe “masa” si trateaza subiectul web 2.0. Vorbesc pentru iLeo Antonio Eram, Radu Ionescu, Stefan Stroe si oameni de la Vodanet si Trilulilu. UPDATE: Cine a vizitat deja site-ul iLeo a putut vedea si blogul Leo Burnett – 360 Digest – in care sunt compilate mai multe studii de caz de comunicare integrata.