MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Una zice, alta face

E ceva gresit in formularea asta sau mi se pare mie doar: Stiletto.ro, prima revistă online glossy de pe piaţa românească…?

Tags:

Fara comentarii

  1. Loredana says:

    Cate nu se spun in comunicate – chiar – am putea vorbi despre cata obiectivitate a mai ramas in unele comunicate.Cat despre stire… mai contine si “Prima revistă online glossy de pe piaţa românească, dedicată unui public feminin selectiv” – sa fie aceasta diferenta ce ii permite sa spuna “prima”….? (stirea completa poate fi gasita si aici)

  2. junkymouse says:

    cred ca stiu la ce te referi. cum sa fie si online, dar si glossy in acelasi timp?! poate doar pentru ca luceste ecranul pc-ului, ca altfel nu imi explic…

  3. CRISTI ROMAN says:

    online=glossy. asta e buna rau:)))Stai asa insa, e vorba de vremuri noi. Stiu ei ceva insa:))

  4. Sara says:

    Pai doar vorbesc de public exclusiv… probabil doar doamnele care au laptopuri cu ecran glossy.

  5. andressa says:

    Daca e permis glossy, desi e in engleza, zic si eu “it’s a stretch” sa asociezi glossy cu un site, oricat de mult ar fi evoluat termenul fata de definitia originala. Cu toate astea spunem presa scrisa si presa audio-vizuala, desi presa vine de la “a presa” adica de la tipar… Pana una alta, acum suna ridicol, poate in timp ne vom obisnui totusi.

  6. alex negru says:

    mai important mi se pare discrepanta intre directia indusa de comunicat( glossy ) , de naming (stiletto) si slogan (glamorous).Aparent trimit spre aceeasi “imagine” de ….hmm, pai nu pot numi care e imaginea proiectata.

  7. zvoner says:

    Pai daca omu’ (sau oama) care a scris comunicatul o avea laptop cu ecran glossy, o fi zis ca merge sa transhumeze termenul din print in online.Aia cu publicul selectiv e “defectiva” rau, parca si vad sortatoarele de cartofi muncind in bataia soarelui…Cat despre numele styletto… Mie imi suna a steriletto, da’ nu stiu de ce… 😀

Comentează