MANAFU*

Abonamente Evensys

Music: Un concert asteptat


Tot incerc de vreo luna sa scriu ceva despre o noua descoperire (personala) in muzica, dar ma pierd in alte posturi. E vorba de Within Temptation, o trupa olandeza ce suna a Evanescence si uneori putin a Nightwish, care va veni in Romania, in iunie, sa cante la Artmania, am aflat astazi.

Amatorilor genului le recomand albumul “The Silent Force” si in special piesele “Memories“, “Stand My Ground“, “Pale“, dar si cel mai recent single, “What Have You Done” (play mai sus), de pe proaspatul “The Heart of Everything”.

Tags:

Fara comentarii

 1. Alex Mihaileanu says:

  aici te cam inseli. de fapt, Evanescence suna mai degraba a WT :))WT sint mult mai vechi decit Evanescence si muuult mai cunoscuti. ma rog, mai cunoscuti in rindul celor care asculta gothic metal. Evanescence au fost mult mai comerciali.

 2. CRISTI ROMAN says:

  de acord cu alex.eu voi fi oricum la sibiu, atunci.

 3. de ce? says:

  adaug la ce a spus subiectivul si cristi: e mai bun albumul din 2003 Mother Earth 🙂

 4. Cristian says:

  mda, am dat peste cunoscatori! :-)mother earth e mai crud si poate de aceea e mai apreciat de fani. eu sunt mai spre comercial, de asta merg pe the silent force.la fel am zis si de evanescence. ultimul e un back to the roots, precedentul e cel comercial.

 5. de ce? says:

  Si Mother Earth a avut o melodie super-mediatizata – Ice Queen, datorita albumului ala si-au crescut mult numarul de fani.Silent Force pare mai “usor”. Hai sa ghicesc: iti place melodia care da titlul albumului si Forsaken? (ma gandesc ca de aici asemanarea cu Evanescence)

 6. Razvan Antonescu says:

  Sneak preview la Artmania:Videografia completa + 5 concerte full se pot vedea aici.La WT merita vazuta live coregrafia si prezenta scenica a vocalistei.

 7. Anonymous says:

  pana sa asc WT era fan evanescence,nu k acum nu as mai fii,da WT ma dat peste cap!canta mult mai bn decat evanescence. n’am stiut d concertu d la sibiu:((..sper sa ma bafta sa mai cante,oriunde in romania!!!!!

Comentează