MANAFU*

Abonamente Evensys

News: E oficial!

Starbucks Coffee Company (NASDAQ :SBUX), cea mai importantă marcă de cafea din lume şi lider în vânzarea cu amănuntul şi prăjirea cafelei, a anunţat astăzi că a semnat un acord pentru înfiinţarea unei companii cu capital mixt (joint venture) împreună cu Marinopoulos Brothers S.A., unul dintre cei mai mari retaileri la nivel european, pentru a deschide locaţii Starbucks în România. Prima cafenea se va deschide pe data de 18 aprilie în Plaza Romania, unul dintre cele mai importante shopping mall-uri din Bucureşti, situat pe bulevardul Timişoara.

Sursa: Comunicat de Presa, MMD Public Relations

Tags:

Fara comentarii

  1. CRISTI ROMAN says:

    Da, se pare ca cine a fost in Plaza in ultimele zile a vazut anuntul mare ca se deschide Starbucks.La mine a fost mai comic: ieri ma uitam la jurnalele tv, erau imaginile cu fanii rapid&steaua care s-au batut in plaza si, pe fundal, cind a venit politia, se vedea ditamai pinza cu STARBUCKS :)))

  2. pyuric says:

    Oo da. Lucky me ca stau la o statie de Plaza. Era si cazu, ca de nush cand tot anunta Starbucksu.

  3. adrian boioglu says:

    din pacate putini romani stiu ce inseamna starbucks si mai ales putini stiu de ce vine starbucks la noi abia acum.Sbax NU merita sa fie bagati in seama din mai multe motive. am detaliat asta intr-un post aici: http://www.boioglu.ro/aroma-de-cafea-de-bani-gata/

Comentează