MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Se suna stingerea?

Un amic vechi observa ca unele bloguri din jurul lui au murit, s-au stins. A mai observat cineva fenomenul sau vorbim doar de cazuri izolate?

PROMO: IDEA FORUM | EVENIMENTUL NOILOR IDEI IN MARKETING
BLOG: DAN PETRE – IDEI DE MARKETING SI ADVERTISING. FREE OF CHARGE. II

Tags:

Fara comentarii

  1. Mircea Scarlatescu says:

    Trece moda, intervine si plictiseala. Eu cred ca 75% din blogurile de acum din .ro peste un an vor fi date uitarii. E un proces normal, lumea mai cauta si altceva, isi ia un job :D….

  2. Andrea says:

    Aiurea. Besides, e vara, you know, go out, do things!

  3. nihasa says:

    normal ca se mai lasa lumea de blogging.

  4. Daniel Popescu says:

    Cred ca pronosticul lui Mircea espre prea pesimist. Unele blog-uri vor “disparea”, insa cred ca mai sunt multi oameni importanti in online care nu si-au facut (inca) blog.

  5. Mircea Scarlatescu says:

    @Daniel: ma refeream la cei care au acum blog, si raman la parerea ca vor disparea majoritatea. Nu cele importante poate.Cat despre oameni importanti care sa nu-si fi facut inca blog… sunt sanse mari nici sa nu-si faca.Sau.. poate sunt eu pesimist 😉

  6. Blegoo says:

    @ Mircea Scarlatescu: asadar…care e pronosticul tau pe un an pentru blogul asta:http://manafu.blogspot.com

  7. iulian toma says:

    Salut Cristi, eu nu m-am apucat de blog de-un an pt ca stiam ca nu pot sa-mi fac timp pt el. E o chestie de promisiune personala. Cum uneori se parasesc si casnicii, nu stiu daca poti obliga un om sa/si iubeasca blogul daca experienta autorului cu el nu este una pozitiva. Vezi ciprian stavar care a motivat de ce nu mai scrie. Pe kit nu/l vad de exemplu inchizand calculatorul.

  8. stirist says:

    blog fara munca nu se poate. cine vrea, investeste. daca iti place, faci indiferent ca e vara, ca ai te-ai mutat la alt serviciu, ca iti da soacra commenturi.

  9. Richard says:

    Se pare ca e pe bune … iar altii (poate o idee mai isteti decat noi) chiar au prevazut acest fenomen ( vezi http://www.jobsessive.com/?p=836 ).

Comentează