MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Aventuri cu telefonia mobila

Am observat cateva lucruri interesante atunci cand mi se intrerup din senin convorbirile telefonice, ceea ce e destul de enervant dupa o vreme, cand cineva iti spune: “Stii, numai cu tine mi se intampla asa!”.

Asadar convorbirile telefonice mi se intrerup de fiecare data cand:
* trec prin pasajul de la Piata Unirii
* trec prin fata Orange Concept Store, pe Calea Victoriei
* trec prin pasajul de la metroul din Piata Victoriei
* urc pe Calea Vacaresti spre Piata Sudului.

Ce mi se pare interesant este ca dupa atatea intreruperi, am ajuns sa identific exact locul (cu o eroare de cativa metri) in care urmeaza sa imi pice convorbirea.

Tags:

Fara comentarii

  1. Piticu says:

    ai viteza prea mare la pasajul de la unirii. La mai putin de 80 km/h se muta telefonul de pe o celula pe alta. In celelalte parti … e distanta prea mare intre celule si ramai fara semnal pante preia cealalta 😉 Si la lujerului iti pica, iar la orange … e de la orange ;p PS. Ia-tzi nokia

  2. Mihai Dragan says:

    Eu am Nokia si Orange si imi pica des rau. Imi mai intra si o mesagerie din cand in cand desi eu o am inactiva. Starts to piss me off.

  3. Adrian Alexandrescu says:

    Nokia e din ce in ce mai prost… Ultimele mele 2 telefoane au fost Nokia si s-au stricat in mai putin de 6 luni

  4. Cristian says:

    Am un N 73 de vreo 6 luni, deci n-ar trebui sa fie o problema, desi problema mea dateaza de la cel de dinainte, tot un Nokia (6680).Interesant ce spune Piticu, dar eu n-am mai trecut de mult cu 80 la ora prin pasaj, orice pasaj din Bucuresti!

Comentează