MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Intelege cineva traficul asta?

Am plecat azi dimineata de la Piata Sudului la 7.40. Am ajuns la Piata Unirii intr-o ora, pe un drum pe care il estimam la 30 de minute. De acolo am facut doar 15 minute pana la Piata Victoriei, cand ma asteptam sa merg cel putin 30 de minute.

Am incercat in ultimul an sa inteleg cum “functioneaza” aglomerarile in Bucuresti. Mi-am dat seama insa ca nu am sa reusesc asta niciodata!

PROMO: IDEA FORUM | EVENIMENTUL NOILOR IDEI IN MARKETING
BLOG: ANDREEA RETEA – CE-AR FI DACA…

Tags:

Fara comentarii

  1. nwradu says:

    Se face aglomeratie mare la fostul restaurant Budapesta, inainte de intrarea in Pasajul Unirii. Acolo e un singur semafor care tine toate masinile care vin dinpre Sincai, Tineretului, Cantemir, etc. O distanta de aproape un km se face cam in 40 de minute. Stai pe banda 3 ca merge cel mai repede. Mai e aglomerat prin pasaj pana la Universitate, apoi se merge fluent. Zilele astea e si traficul aiurea pt ca fiind inca blocata zona Palatul Parlamentului, toti cei care veneau de pe 13 septembrie si alte cartiere dinspre vest gasesc alte rute.

  2. Piticu says:

    s-a trezit lumea ca s-au terminat alegerile si ca mai au si de munca, nu ca isi permit vacante si banii sa vina 🙂

  3. mtX says:

    In general, traficul din Bucuresti tine de cate principii de baza: dimineata (dupa ora 8) e aglomerat de la periferie spre centru si de la sud spre nord. Seara (dupa ora 17) e aglomerat de la centru spre periferie si de la nord spre sud. Vara e mai liber, iarna e mai aglomerat. Cand ploua e haos. Cand mai e cate un eveniment (vezi cursele de pe la casa poporului) se schimba situatia. Fiecare are traseele si strazile lui preferate, dar se imbata cu apa rece – la fostul job ajunsesem sa merg pe jos cate 3km ca sa nu ma mai enervez in masina.

  4. Sabrina says:

    Dupa aproape 5 ani de cercetari amanuntite, pot spune cu siguranta ca traficul din Bucuresti este aleator. Atunci cand este.

  5. lovingvama says:

    Cu metroul ajungi mult mai usor… eu in fiecare dimineata plec de la Pta Sudului, si pana la Universitate fac 11 min.

Comentează