MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Multumesc tuturor

Un amic imi spunea recent intr-o discutie ca uitam sa multumim celor din jur. Si imi dadea chiar si un exemplu cunoscut. I-am dat dreptate, desi pana atunci nu vedeam exemplul sau in categoria “Am uitat sa multumesc!”.

Mi-am dat seama apoi ca am uitat sa multumesc mai multor persoane, fie pentru lucruri marunte, fie pentru lucruri majore. Dar ce se intampla de fapt? Uitam pur si simplu? Sau poate nu consideram ca trebuie sa fim recunoscatori?

Fara comentarii

  1. Ionut Ciurea says:

    cristian, parerea mea este ca uitam de multe ori sa multumim celor care ne-au ajutat pentru ca noi consideram ca lasam acest lucru sa se vada de la sine. “stiu ei ca le suntem recunoscatori, ca ii apreciem… ce sa le mai multumim prin cuvinte?”nu toti oamenii citesc minti :)legat de multumiri, cred ca este foarte, foarte important sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem. nu neaparat sa multumim cuiva pt asta, ci pur si simplu sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem, mai ales pentru lucrurile nesemnificative precum “sunt recunoscator ca pot sa respir singur cu plamanii mei” 🙂

Comentează