MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: Cum a fost la lansarea iPhone


Gata. iPhone e pe piata, iar multi se bucura deja de el. Engadget are aici o cronica draguta (insotita de multe fotografii) de la deschiderea mai multor magazine, iar aici vedeti cum arata un iPhone facut bucati.

UPDATE: Se estimeaza ca in primul sau week-end pe piata, iPhone s-a vandut in 500.000 de exemplare, cam de 250 – 300 de milioane $.

FOTO: ENDGADGET

Fara comentarii

 1. BANATEANU says:

  Sunt curios daca o sa fie aceeasi nebunie cand se va lansa in Romania.

 2. Andrei says:

  La cat costa nu prea cred. Si mie imi place dar e prea scump. Da-l naibii

 3. Anonymous says:

  Lansarea iPhone in SUA a fost unul din cele mai importante evenimente ale lumii “tech” cred. In Romania nu cred ca va avea acelasi succes la populatie.—————-http://www.neogate.ro

 4. Lazar Cristian says:

  Si eu cred la fel. Nu va avea nici pe departe succesul din SUA. Pentru ca in Romania va fi un telefon scump, exclusivist, pe care putini si l-ar putea permite.

 5. Cristian says:

  nu cred ca exista cineva care sa creada intr-o lansare cu surle si cozi a iPhone pe piata locala, insa prevad o epuizare a stocului initial, probabil chiar inainte de lansare.cred ca in prima luna se vor vinde vreo 2.000 de bucati la noi… fireste daca vor fi atatea pe piata.interesant de urmarit momentul in care vor aparea primele iPhone-uri in public la noi, caci intotdeauna sunt canale alternative prin care pot ajunge la noi.cat despre pret… un N95 este mai scump decat un iPhone!

Comentează