MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Cazare in Sibiu

Intentionez sa ajung la ArtMania si caut un hotel. Cineva mi-a soptit ca hotelurile din oras deja sunt pline si ca ar fi bine sa ma orientez catre zone limitrofe. Are cineva vreo idee de cazare (foarte) buna?

UPDATE: Plecarea mea la Sibiu e acum pusa putin sub semnul intrebarii, insa am rezolvat intre timp cu cazarea. Le multumesc celor care mi-au oferit sugestii (in comments sau pe e-mail), iar daca mai exista cineva interesat de cazare, ii ofer cu placere recomandarile primite.

Tags:

Fara comentarii

 1. Cristi Roman says:

  Hahahahah, acum te-ai gindit?Hotelurile sint pline de anul trecut.Eu cu prietenii mei de-abia am gasit o pensiune si am gasit ultimele 7 locuri.Te sfatuiesc sa nu cauti la hoteluri, ci la pensiuni. Bafta,poate ne vedem pe acolo.

 2. Nelu Lazar says:

  Trimite o cerere personalizata pentru oferte cazare pe Goovel.

 3. Ionut Ciurea says:

  cristi, incearca la sibiel.in august stiu un eveniment care se face la o pensiune acolo. am si poze daca vrei.link pe mail, [email protected] daca vrei.

 4. Cristian says:

  @neluam dat cerere pe goovel.@ionutda-mi te rog link la manafu at gmail punct com

 5. alin says:

  eu am fost saptamana trecuta la o conferinta acolo si am stat la o pensiune in rasinari, la 20 de km de sibiu (intre sibiu si paltinis). mi s-a parut foarte ok. Siteul e pensiuneaotilia.ro

 6. cristi says:

  eu am gasit o garsoniera de inchiriat, in oras cu 30 euro/zi. ti-am dat pe mail.

 7. Ionut says:

  te sfatuiesc sa cauti la: Pensiunea 1 Mai (Curmatura, drumul Rasinari-Paltinis) sau la Ocna Sibiului – stiu ca s-a deschis un hotel acolo f fain – nu-i stiu denumirea. suna-ma si iti dau mai multe detalii.

 8. boo says:

  hanul vestem, dincolo de dumbrava. nu stiu date de contact dar sigur gasesti cu google. ff frumos.

 9. Nelu Lazar says:

  S-ar putea sa primesti oferte putine peste weekend de la operatorii inscrisi pe Goovel.net, din cauza programului de lucru. Dar luni o sa revina. Sper sa nu fie prea tarziu si sa iti ajute.

 10. cristi roman says:

  http://www.tosca.go.roAcolo stam noi.

 11. Sergiu says:

  apartamente pe termen scurtwww.travelspecialist.ro

Comentează