MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Am plecat in vacanta

Plec astazi intr-o aventura de vacanta ce incepe in Nusa Dua (Bali), continua in Singapore si se incheie la Amsterdam. Ne vedem/ auzim/ citim dupa 14 august. PHOTOS: MIKE CHANG, NGOTOH, MOR

Blogs: Fata in fata cu PR-ul

Am doar eu impresia ca nu se mai scrie atat de mult despre bloguri ca anul trecut? Sau deja nu mai e ceva special sa vezi un articol despre blogging intr-un ziar sau intr-o revista? Un articol recent este “Ce se intampla cand PR-ul intalneste blogul” si a aparut in numarul pe iulie al revistei Campaign. Aici gasiti un PDF cu acest articol daca nu ati prins deja revista.

Online: Pe fata

Portalul AOL s-a relansat astazi exact in formula propusa in varianta Beta in urma cu trei luni, ca o copie fidela a Yahoo, chiar daca la acea vreme lumea a “protestat”.

Online: Cine-i cel mai web 2.0 din tara?

Revista Business 2.0 prezinta in cel mai recent numar al sau 31 de companii web 2.0 din intreaga lume (exceptand SUA) care (ar) merita atentia noastra. Gasiti aici o lista simpla cu aceste companii, iar aici un slideshow cu prezentarea lor. In urma cu aproape doua luni, Erick Schonfeld, autorul articolului mentionat mai sus, cerea pe blogul sau propuneri din intreaga lume. Nu a primit in Comments prea multe propuneri, dar printre ele s-a numarat si sugestia mea: NoPrimeTime. Si Mai mult ››

Personal: Scapam un pic de caldura

Ieri pe la 5 dupa-amiaza am prins iar o temperatura “de groaza” pe bordul masinii: 46,5 grade. M-am bucurat ca voi scapa pentru doua saptamani de Bucuresti si canicula. Se pare insa ca si cei care vor ramane acasa vor avea parte de o vreme buna cel putin pentru o saptamana. Sa fie primit!