MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Ce (mai) e o stire?

De cand insula Rhodos e subiect de stire?

Am vazut aseara la Antena 3 (parca) un minireportaj in cadrul unui buletin de stiri despre Rhodos si atractiile sale turistice, acompaniat chiar de muzica cu specific.

Fara comentarii

 1. Piticu says:

  se numeste comanda 😉

 2. Oana Bistriceanu says:

  E in acelasi stil ca si stirile sportive (cine a mai “marcat” in “poarta” cui), “stirile” despre angajatii unui trust de presa (sa le faca cineva o revista interna!), “evenimentele” Live, si toti traim ca un popor fericit…ar spune unii.

 3. ecologista says:

  adevaru’ e ca sunt mai tari stirile cu morti, raniti, ucigasi, borfasi…… 😉

 4. maria coman says:

  mie mi se pare ok sa stii ce gasesti cind te duci intr-un loc. de ce ar fi o problema?

 5. Cristian says:

  @mariadupa parerea mea, jurnalele si recomandarile de calatorie sunt mai potrivite pentru emisiuni gen mapamond sau teleenciclopedia sau pentru emisiuni ori posturi dedicate. nu crezi?

 6. Cristian says:

  @ ecologistafaza cu cel mai mic rau suna a resemnare… eu tot sper sa vad un jurnal de stiri fara toate nemerniciile de care vorbesti tu. am auzit ca Jurnalul TVR ar fi OK. poate am sa trec putin pe acolo…

 7. maria coman says:

  @cristian- nu. sincer mie se pare ok. uite eu de exemplu vreau sa ma duc la sorrento. si caut pe net de 2 zile sa vad ce sa faci ce sa nu faci, sa nu iti iei tzepe. si – acum divaghez- mi-ar placea sa avem si noi un site gen tripadvisor. revenind, mi se par mult mai ok reportajele de calatorie decit cele despre “vedete”. sau accidente. sau, sau, sau….

 8. Cristian says:

  @ marianu urmaresc foarte mult stirile tv… de fapt nu urmaresc stirile in general. dar imi place din cand in cand sa ma opresc pe CNN. si imi place ce vad acolo. suna a cliseu, dar la CNN se fac stirile…la noi se face infotainment. nu e observatia mea, au spus-o altii si le dau dreptate.revenind la problema Rhodos, eu in continuare nu sunt de acord cu astfel de materiale… nu e locul lor intr-un buletin de stiri. nu sunt stiri.uite, daca vrei, facem un exercitiu. sa zicem ca merita sa difuzam astfel de materiale. cum alegi destinatia pe care o prezinti?

 9. maria coman says:

  cristian- relevant e ce spui despre destinatia respectiva, nu cum o alegi. parerea mea :))

 10. Cristian says:

  maria, vorbeam de stiri, nu de jurnale de calatorie sau recenzii de destinatii.anyway, iti recomand lonely planet, nytimes, yahoo travel, frommer pentru cautarile tale. uneori au info OK. altfel, am descoperit pe multe destinatii ghiduri locale, destul de fair in aprecieri…

 11. maria coman says:

  da, stiu de cautari pe net. si tripadvisor e ok pentru hoteluri. spuneam doar ca mi-ar placea sa fie si site-uri romanesti in domeniu.

Comentează