MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Intrebarea serii

Ce e mai rau la un concert: sa nu ai apa sau sa ai parte de o sonorizare foarte proasta?

Tags:

Fara comentarii

 1. maha says:

  Nici nu pot sa compar cele doua concerte …la RS nu am avut apa insa spectacolul a fost super de super. Aseara – mare dezamagire – si ce pacat. M-am gandit la un moment din spectacol cas suntem un public educat – lumea a fost destul de calma ( putine huiduieli) si multe soapte. In sentimentalismul ce ne caracterizeaza aproape ca ne-a fost mila de batranul ex sexsimbol al anilor 70 care se chinuia intr-un penibil major sa ne transmita starea de bine. Numai ca ne-a fost mila pe banii nostri so asta nu e bine. Nici nu incerc sa gasesc vinovatii pentru esec. de ce nu fac asta? Pentru ca un profesionist nu trebuia sa accepte sa cante pe nenorocirea aia de sunet subdimensionat. Altfel public educat si vreme taman buna..iar din starea de bine ce treuia sa ne imbrace a ramas doar intrebarea – De ce am stat in mijlocul saptamanii pana la ora asta tarzie cand maine am de lucru? PACAT. Raspunsul meu la intrebarea serii este – mai bine fara apa.

 2. mihai.onofreiciuc says:

  totusi tipa cu care a facut duet Julio, cum reusea sa se auda cristal?

 3. Mircea Scarlatescu says:

  Din cate vad aici…..se pare ca e mai bine fara apa, desi cei care la RS au fost tratati de doctori pentru deshidratare s-ar putea sa nu fie de acord…..

 4. BANATEANU says:

  si una si alta

 5. Cristian says:

  @ mirceabine ca de la sonorizare proasta nu se lesina!@ maha & mihaieu dupa vreo 30 de minute de sunet prost, am coborat de la tribuna si m-am plimbat prin stadion… mi-am luat un DVD, macar sa vad un concert mai bun acasa. fata de la CD-uri mi-a spus ca nu e vina organizatorilor, ca JE a cerut sa fie sunetul asa! no comment

 6. Sorana Savu says:

  Si raspunsul meu este mai bine fara apa. Concertele frumoase sunt evenimente magice, care iti confirma asteptarile fata de vreun div sau vreo diva pe care, foarte posibil, i-ai ascultat din scoala primara. Fara sonorizare ca lumea, magia se destrama si te intrebi de ce naiba te agitai cand erai mic sa gasesti ultimul album, ultimul videoclip etc etc. Daca exista magie in concert, apa nu te mai intereseaza, la fel cum nu te intereseaza ca n-o sa mai ai voce a doua zi cand te duci la birou.

 7. Cristian says:

  dupa concert, am vazut DVD-ul cumparat. macar m-am mai linistit putin.

 8. Ralu says:

  sa se amane concertul ;))

Comentează