MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Intrebarea zilei

Spune CV-ul chiar totul despre noi (profesional vorbind)? Sau uneori mai mult decat suntem noi? Ori mai putin?

Mi-a venit intrebarea intr-o discutie cu Dr Novac, in care comentam “cv-urile” unor oameni cunoscuti pe piata media si online. Ne-am dat seama ca unii sunt destul de cunoscuti pe piata, dar putini oameni le cunosc activitatea relevanta.

PROMO: MASTERPLAN 2007| EVENIMENT DE STRATEGIE SI PLANNING IN MARKETING

Tags: ,

Fara comentarii

  1. Dragos Novac says:

    Io nu mi-am updatat cv-ul de prin 2000. Si in principiu in online lumea stie ce hram porti si fara cv. Sau poate afla foarte usor – internetul asta e o mare inventie.

  2. Mircea Scarlatescu says:

    Nu prea are cum un simplu CV sa te reprezinte in totalitate. Un blog te ajuta mult mai mult de exemplu (sau probabil se completeaza unul pe altul foarte bine).

  3. Cristian says:

    @ dragoscred ca uneori nici macar internetul nu spune despre tine cine esti de fapt si mai ales ce poti in profesie.@ mirceasunt de acord cu puterea blogului in branding personal, dar discutia cu dr novac a pornit chiar de la asta, de la cat de overhyped e in unele cazuri blogul. adica daca te uiti la CV poti vedea ca profesional nu prea ai realizari, desi blogul te scoate drept mare si tare.si atunci intrebarea e: dupa ce te iei? dupa blog sau cv?

  4. Neagrigore says:

    Dupa blog. Rationamentul meu este urmatorul, chiar daca incerci sa te copy tare si paste mare, riscul este prea mare, iar cine este intr-adevar interesat de persoana ta, isi va da seama cam ce hram porti. Banuiala mea este ca oamenii sunt mult mai sinceri pe blog decat in cv-urile lor. Doar o parere.

  5. Dragos Novac says:

    “Banuiala mea este ca oamenii sunt mult mai sinceri pe blog decat in cv-urile lor.” — sau incearca sa para altceva decat ceea ce sunt, totul e sa stii sa ii citesti. Ca-n viata. 🙂

  6. Neagrigore says:

    Pai tocmai despre asta vorbeam si eu. Insa mi se pare mult mai usor sa ii citesti corect pe blog decat in alta parte. E mai usor sa ii prinzi cu cioara vopsita online decat in viata de zi cu zi. Nu prea am dat de rotofei pe bloguri, insa am citit cv-uri mai mari decat Marele Zid Chinezesc. Pe un blog, ori esti sincer cu tine, ori te iau oamenii la suturi sau te ignora de nu te mai vezi printre spamurile din clientul de email. In fine, te umflii in pene pe cv-uri si pentru ca incerci marea cu sarea, nu se stie peste cine dai si te pomenesti ca l-ai pacalit. Si acum stau si ma gandesc daca mai conteaza blogul sau cv-ul, pana la urma este o problema de cat de responsabil esti.

  7. Daniel says:

    eu am observat altceva: cu cat cineva e mai activ pe blog cu atat a realizat mai putine lucruri concrete demne de luat in seama, si viceversa.

  8. Cristian says:

    @ daniel o observatie chiar care iti da de gandit…uite, ieri eu nu am scris nimic si stiu ca am realizat multe. sambata n-am scris ca mi-era lene insa…

  9. psaico says:

    cv-ul e doar o introducere, blogul poate fi o continuare iar concluzia ar trebui luata face 2 face

Comentează