MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Calin Fusu nu se lasa mai prejos

A intrat si Fusu in blogosfera. Oficial.

Oare va putea face fata concurentei? Amandoi sunt newcomers in blogosfera, amandoi vor sa isi faca un nume mai bun. Nu cred ca unul e mai prejos decat celalalt.

Care dintre ei va fi breakthrough blogger la sfarsitul anului? Faceti pariurile!

[via]

Tags:

Fara comentarii

 1. Horoscop says:

  Ehehe… acum incepe concurentza intre Fusu Calin si Vlad Stan 😀 Cine credeti ca va avea mai mult succes?

 2. zvoner says:

  Pai… cine isi va pune primul comentariile pe ON.Altfel demonstreaza ca n-au inteles ce inseamna de fapt un blog.I.e. comunicare, dialog. Nu monolog.So, la treaba asta Fusu=0 Stan=1

 3. Anonymous says:

  dar cine este Fusu Calin?Va spune altceva decit copy& paste de la YAHOO, Google si alte firmei cu idei inovatoare prin piata netului ?O faza dura povestita de un amic legata de neogenul dlui Fusu zice :un om de la resurse umane prezenta noilor intervievati ceea ce face si a facut Neogen. Spunea ca noi nu copiem, doar ne inspiram si inovam.Si-a facut Fusu blog. Mare branza.

 4. costinu says:

  Nu crec ca va fi o competitie intre cei doi. Nu din punctul lor de vedere si in nici un caz nu la suprafata. Poate doar una interioara, a orgoliului personal.Competitia o facem noi, cei care citesc. Din punctul asta de vedere eu il vad invigator pe Vlad Stan. PS: cred ca e vladstan.com (parerea mea)

Comentează