MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Un preview la RoBloggers Survey

Editia din 2007 a RoBloggers Survey s-a incheiat de cateva zile. Urmeaza sa analizam raspunsurile si sa revenim cu analiza lor. Pana atunci insa, va pot oferi un preview al sondajului, doar cu o parte din date, in prezentarea de mai sus, pe care am avut-o astazi la Toolbox Online Communication. Valorile sunt rotunjite, de aceea e mai bine sa asteptati datele oficiale inainte sa le citati in insemnari sau articole.

UPDATE: Slide-ul cu top bloggeri nu e un clasament, e doar o selectie a unor nume ce apar in multe din raspusnurile primite.

Fara comentarii

 1. Mihai says:

  Foarte interesant. Este foarte bine ca numarul de respondenti s-a triplat. Probabil rezultatele sunt mai concludente acum.

 2. Vietnam says:

  Se observa o maturizare a blogosferei 🙂 Interesante raspunsurile pana acum

 3. Trend Agent says:

  Eu, in procente: in 65% barbati, 13% media, 34% 2007, 13% 7-8 ore online, in 11% marketing.Felicitari pentru realizarea studiului. Am postat preview-ul si la mine pe blog, sper sa nu fie cu suparare! 🙂

 4. Adina Valean says:

  Draga domnule Manafu,Când veţi da publicităţii topurile de bloguri?Am intrat şi eu în blogosferă, cu un blog politic şi survey-ul dvs. ar fi un foarte bun instrument de orientare pentru mine. Cred că a fi blogger înseamnă nu doar să scrii bloguri, ci să le şi citeşti 🙂

 5. Cristian says:

  Adina,nu va publica nimeni un top al bloggerilor. nu asta e scopul sondajului. iti recomand in schimb zelist.ro

Comentează