MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Parerea mea

Tin de cateva zile sa scriu ceva ce tin de mult timp sa zic. Astazi insa citind cateva comentarii de pe blog si diverse posturi pe alte bloguri, am zis sa gasesc un minut sa imi vars oful: Bai, fratilor, hai sa incercam macar o data, fiecare dintre noi, sa nu dam in cei ce fac ceva in jurul nostru! Macar fac ceva. Investesc timp, resurse, idei si macar pentru asta, intr-o lume plina de gura casca, merita putin respect.

Postul asta e ca un comentariu la tot ce s-a spus astazi despre site-ul vreausafacmarketingonline.ro si volumul New Media.

Tags:

Fara comentarii

  1. Andrei Sava says:

    De acord cu Cristi. Toate comentariile rautacioase aparute in ultima vreme par a fi mai mult comentarii de genul: cum de nu m-am gandit eu la asta si mi-a luat-o altul inainte, eu blogger cu experienta.

  2. Mircea Scarlatescu says:

    Pai da Cristi, si atunci placerea romanului de a da in capra vecinului (in speranta ca o sa moara) unde mai e?

  3. Marius Sescu says:

    Aici ai dreptate!Si mie mi se pare o campanie inovativa pe piata romaneasca!

  4. Alin Zainescu says:

    Cristi, nu merita ! Sunt atat de multi cei care nu am facut nimic in viata lor dar este atat de usor sa vorbeasca si sa arunce cu noroi.Nu au citi in viata lor o carte pana la capat. Ce sa mai vorbim de o initiativa de afaceri sau sa isi asume riscul de a da cateva salarii la final de luna.

  5. Abuzuri din Blogosfera - Primele reactii says:

    […] O sa rezum citandu-l pe Manafu (si-am terminat cu alte explicatii la rau-voitori) […]

Comentează