MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Un nou Mac

Un roman la Microsoft si-a luat primul Mac si pare multumit de el. Caut si eu un MacBook Pro. Stie cineva o oferta buna?

Tags: ,

Fara comentarii

  1. Octavian says:

    Daca vrei unul nou contacteaza http://www.noumax.ro Au cele mai bune preturi si te ajuta si cu sugestii. Daca te “inscrii” la unul second vei gasi anunturi pe http://www.macuser.ro. Bafta! ps. merita! 😉

  2. boioglu says:

    pot sa-ti iau eu din state. la pretu de aici iesi mult mai bine. doar ca ter sa ai rabdare pina in ianuarie cind ajung in romania…

  3. Alex Rosu says:

    Salut cristi, ma bucur sa vad ca te intereseaza un macbook pro; eu lucrez pentru istyle, si mi-ar placea sa iti prezint oferta noastra. Da-mi un mail te rog (alex’punct’rosu’at’istyle’punct’ro) cu numarul tau de telefon, sau cu ce intrebari ai :).

  4. Cristian says:

    M-am oprit la un Apple MacBook Pro Intel Core 2 Duo 2.16GHz 15inch. Cele mai bune preturi le-am gasit pana acum la CEL.ro si NouMax.ro.Mai caut…@adrianmersi, dar as vrea sa il iau pana atunci… ma tenteaza insa un iphone din state :-)@ alexm-am uitat pe oferta voastra si e putin cam scumpa pentru bugetul meu.

  5. Alexandru says:

    Polus Center Cluj Napoca. S-a deschis proaspat si ai reducere 6% in magazinul celor de la iStyle. 🙂 Succes.

  6. Alex Rosu says:

    Cristi, MBPro-urile cu procesor de 2.16GHz nu mai sunt disponibile de ceva vreme; nu cred ca baietii de la Noumax mai au vreunul nou pe stoc. Modelul curent de MacBook Pro incepe de la 2.2 GHz.Cat despre cel.ro – noi am avut clienti care s-au plans experienta cu ei; daca, totusi, vei continua cu ei, sa ne spui te rog cum a mers experienta :).

  7. Cristian says:

    @ alexmersi de informatie…oricum oferta 2,2 de la voi e un pic mai scumpa decat cea de la emag. nu cu mult, dar e… 🙂

  8. Alex Rosu says:

    Cristi, inteleg ca produsele Apple sunt scumpe, mai ales pentru piata din Romania; iar daca diferenta aceea e singurul motiv ca sa alegi emag, se anuleaza usor.Pe de alta parte, la noi o sa gasesti intotdeauna pe cineva care sa te ajute intr-un fel sau altul daca ai o problema legata de Mac, service-ul la mai tot ce se vinde Apple in Romania se face la noi.. Si chiar daca mai avem mult pana acolo, intr-o zi vom fi un mic Tekserve al Bucurestiului :P.

  9. Cristian says:

    sunt deja la al saselea mac, alex. cu macbook pro-ul voi fi la al saptelea. cred ca deja am inteles ca sunt scumpe mac-urile, nu crezi? ;-)succes cu istyle, te tin la curent cu achizitia.mi-as fi luat un macbook normal, dar nu prea imi plac… in plus la 13″ nu fac un salt prea mare de la ibook-ul meu de 12″.

Comentează