MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: De ce Zoso si Andressa sunt cei mai buni

Nu a fost o surpriza sa ii vedem pe Zoso si Andressa in fruntea celor mai apreciati bloggeri din Romania, conform RoBloggers Survey. Calitatile lor sunt atestate atat de traficul de care se bucura, cat si de alte topuri realizate in ultimul an.

Interesant poate fi insa ce ii face pe acesti doi bloggeri sa fie atat de apreciati si de ce foarte multe persoane ii viziteaza zilnic. RoBloggers Survey poate raspunde intr-o buna masura la aceste intrebari.

Participantii la sondaj au fost rugati sa isi motiveze nominalizarile la cele mai bune bloguri locale. Multi au facut acest lucru, iar din feedback-ul lor putem afla mai multe despre calitatile lui Zoso si ale Andressei.

Zoso este apreciat cel mai mult pentru stilul sau informativ, volumul de informatii si ritmul in care isi actualizeaza blogul. Faptul ca multe informatii au caracter exclusiv sau incisiv reprezinta un plus pentru el. Este adevarat si ca Zoso este vizitat de persoanei care nu il apreciaza foarte mult, dar pana la urma si asta e o forma de apreciere, nu?

Iata ce spun unii bloggeri despre Zoso:

 • bazar informational, puncte de vedere sustinute cu argumente, umor
 • are acces rapid la informatii, cateodata confidentiale.
 • coerent, concis, dur, deja reprezinta un brand
 • un adevarat blogger. Se ia de toti si imi place!
 • din curiozitate, e ca un magnet, il citesc multi si il apreciaza putini printre care ma numar si eu destul de des.
 • pentru ca reuseste sa ofere publicului ceea ce acesta doreste sa auda
 • cateodata mai rapid ca mediafax

Andressa este apreciata si ea pentru informatii, insa perspectiva personala, talentul la scris si sinceritatea in declaratii ii caracterizeaza succesul. Originalitatea o scoate in fata celorlalti, ceea ce mi se pare un atu foarte important pentru oricine, oriunde, oricand.

Iata cateva caracterizari primite de Andressa:

 • experienta personala bine exploatata, scriitura foarte buna, imbinare echilibrata intre informatie si opinie
 • literatura curata
 • are talent cand isi povesteste intamplarile. Ma simt ca si cum as citi rezumatul tuturor revistelor de femei de pe piata.
 • continut original, personal, scis cu talenteste obiectiva, complexa, clara, cu bun simt, interesanta
 • e ea, andressa! Cu bune si cu rele, le spune cum le spune. Bine!!
 • un blog personal care si-a pastrat continul si frumutetea in timp
 • mi-e draga

Overall, cele mai apreciate bloguri sunt urmarite pentru calitatea informatiilor (fie ca sunt personale sau generale) si stilul autorului.

Tags:

Fara comentarii

 1. greenfield says:

  Un articol foarte interesant, scris cu bun simt si la obiect. De Zoso am auzit in multe ocazii de Andressa mai putin. Doresc sa cred in continuare ca valorile ies la iveala si merita promovate.

 2. Bubu says:

  Sunt poate cei mai vizitati dar sigur nu sunt cei mai buni.Zoso e echivalentul OTV-ului pe bloguri. Scandalul are priza la publicul de calitate medie, de aici si traficul.

 3. nicu says:

  Daca la Andressa putem vorbi de blog citit pentru continut, Zoso ramane doar o ciudatenie cu trafic, si pentru trafic.

 4. Amy says:

  imi placea mai mult Andressa acu’ ceva vreme… de cand s-a angajat nu mai are la fel de mult timp pentru blog :)iar Zoso…hmm… nu sunt de acord cu Bubu – nu e echivalentul OTV-ului. pur si simplu e tare, pentru ca e la curent cu (aproape) orice. blogul lui e alcatuit din multe pastile si stilul asta place.

 5. ByREV says:

  pentru ca au prins startul, ptr ca mai mult de 50% dintre bloggeri sunt din bucuresti era si cazul sa fie varful din bucuresti, pentru ca au beneficiat de internet cu o era inaintea provinciei, pentru ca au prins la pubplic cand piata era goala 😉 mai vb peste 1 an … “PayPal Guy From Boston” un tupeist care-si baga de toate in toti… asta prinde la 90% din populatie 😉

Comentează