MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Pe topuri

Primul top al blogurilor de la noi a fost lansat de Carmen Holotescu, cred undeva spre sfarsitul lui 2005. In timp, topul a avut mai multe actualizari si pentru un timp a reprezentat un punct de referinta pentru cei interesati de blogging-ul local.

Astazi, Carmen a restartat topul sau, bazat in mare parte pe sistemul Technorati, dar incluzand si rezultate Google PageRank si Bloglines. Cititi aici detalii. Noul top aduce cateva mari surprize, as zice eu, fata de tot ce am vazut in ultima vreme. Interesant.

Tags:

Fara comentarii

 1. Cosmin says:

  noi suntem pe 76, iar feeder pe 243 parca…

 2. igu says:

  mda, macar latrecut e pe 53 🙂

 3. Carmen says:

  Cosmin si Igu,V-ati uitat la topul Technorati.In nota de la mine de pe blog, cu topul ce ia in considerare si PR si inscrisii la Bloglines, sunteti ceva mai sus.Carmen

 4. Marin Vasile says:

  mi-ar placea ca andressa sa fie pe un loc mai superior…merita 🙂 In rest, mi se pare rezonabil topul technorati.

 5. nihasa says:

  Poate pe viitor se inglobeaza si subscriberii de pe google reader si sau feedburner ca daca nu ma insel si ei fac public numarul aestora.Personal as merge doar pe blogurile care sunt scrise in limba romana … pentru ca asa vorbin cam de aceasi audienta posibila. Anyway … interesant top.

 6. Cristian says:

  sincer, imi dau din ce in ce mai mult seama ca nu conteaza pe ce loc esti in blog… deci n-as pune la suflet aceste noi clasificari. :-)din experienta personala, cat am in Trafic sau pe ce loc sunt in topuri nu arata exact importanta a ceea ce fac.sunt convins ca la anul pe vremea asta mainstream media celebrieties vor ocupa cam toate locurile in top 10.chiar si asa, micro-comunitatile create de bloguri vor ramane si vor fi mereu cunoscute ca old school blogs.face sens ceva din ce spun? sunt cam obosit la ora asta….

 7. ByREV says:

  sigur ca da… originala ideea!http://byrev.blog-u.net/2007-11/real-rank-bloggs/nu zic ca au citit de la mine …d’ne fereste!

 8. Cristi says:

  Doar daca intereseaza, am publicat o statistica a blogurilor active la jumatatea lui noiembrie 2007, cu info colectate de pe aproape 50,000 de bloguri romanesti.

Comentează