MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: Imi fac site de job-uri

Am decis. Imi fac site de job-uri si probabil o sa il lansez la inceputul anului viitor. Dupa care, daca ma tin puterile o sa fac si un site de “prezentari profesionale” (antonimul “prezentarii personale”) si daca o sa mai fie loc sau la moda si un site de networking.

Cel mai sigur insa voi face site-ul de joburi.

Si ma apuc sa il fac, ca imi trec prin mail, in intalniri, in discutii tot felul de cereri si cautari de joburi. Pana atunci insa am sa le public aici. Iata unul dintre ele.

iLeo cauta:

 • Account Manager – (experienta un an intr-o agentie on sau off line)
 • Copywriter – (experienta un an intr-o agentie on sau off line)
 • Programator – (Cerinte: HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Dreamweaver, Avantaj: Flash ActionScript)

CV-uri la [email protected]

Tags:

Fara comentarii

 1. Cosmin says:

  De ce trebuie un programator sa stie Adobe Photoshop, Adobe Illustrator? Nu prea mi se pare corect.

 2. Anonymous says:

  Programator cica.. :)):)):))

 3. Mugur says:

  @cosmin Daca esti interesat trimite cv – ne intelegem noi 🙂

 4. cristina says:

  Ai vazut ultima versiune a videoclipului Nu mai beau al formatiei 3Lei ? Nu stiu cum a ajuns formatia 3Lei in top 100 romania ,,, http://www.youtube.com/watch?v=hVzntih9Pmo acum dupa ce am vazut de 2 ori videoclipul am inteles de ce ,,, marfa

 5. kleampa says:

  Un site de joburi nu cred ca se face cu 20 de joburi pe luna …

 6. Cristian says:

  se face si cu 3, sa stii… nu toata lumea vrea sa fie bestjobs sau ejobs! 😉

 7. Florin Grozea (Hi-Q) says:

  Esti ironic sau e pe bune?

 8. costinu says:

  Probabil ca denumirea de programator pentru pozitia respectiva a fost aleasa putin gresit. Un astfel de Jack of all trades e greu de gasit(a se citi aproape imposibil). Ma refer strict la unul care sa stie sa le faca pe toate bine. Bafta lor la recrutare si mai ales bafta saracului “programator”.

 9. Delice says:

  Intrebarea mea este legata de “experienta” account managerului. Doar un an de zile intr-o agentie? Come on, “pe vremea mea” trebuia sa muncesti serios si ceva timp ca sa ajungi manager in agentie.

 10. Daniel says:

  faza cu situl de joburi o iau ca pe o gluma;daca nu e, atunci nu pot decat sa iti spun amical ca ai mari sanse sa iti pierzi si timpul si banii.

 11. pencea says:

  Iti trec anunturi prin mana pentru ca exista persoane care vor recomandarea ta personala pentru cineva. Probabil ca in paralel iLeo are anunturi pe best sau ejobsAsta crezi ca ar putea fi nisa?

 12. G says:

  [… Manafu zice, mai in gluma, mai in serios ca isi face site de joburi pentru ca se simte (in)direct expus la piata de recrutare in general…] [… Recrutarea online e un miraj pentru multi antreprenori din online. Multi au incercat, putini au reusit. Nu spun ca e imposibil sa detronezi cei doi mari jucatori; zic doar ca daca ai de gand sa incerci, ai face bine 1. sa fii pregatit sa mori…]

 13. Cristian says:

  anuntul e pe bune. deja o echipa lucreaza la ceva foarte mic, dar cu potential. sunt multe exemple in afara in care astfel de proiecte si-au facut loc pe piata, pe o nisa, pe un anumit tip de job-uri.marile site-uri de job-uri vin cu volum. si de anunturi si de candidati. insa cand cauti un job “mai ciudat” si oameni de un anumit calibru, poate nu ai nevoie de ei.

 14. Daniel@ghidoo says:

  “anuntul e pe bune. deja o echipa lucreaza la ceva foarte mic, dar cu potential.” adca ai un concept realmente de ruptura, poate a mearga;daca ai insa o piata nisa minuscula, va fi greu sa supravietuiesti

 15. Cristian says:

  nu revolutionez nimic. reteta exista si in afara, si la noi. si va fi gratuit, iar daca are potential de crestere il voi transforma in ceva mai serios.

 16. Anonymous says:

  Am vazut si eu videcolipul de la formatia 3Lei e bun si sigur ajunge la eurovision, mai ales ca baietii sunt hapcipaliti rau.

Comentează