MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Intrebarile serii

“Do you know everybody?
No, I just know everybody that matters!”

De vreo doua zile ma uit la desenul asta si ii dau dreptate. Cred ca in cercurile in care ma invart ii cunosc pe cei care matter. Pe de alta parte, in ultimele zile am vazut cum oameni din aceeasi industrie, persoane cu o vechime in piata respectiva, nu se cunosc intre ele. Asa am ajuns sa ma intreb:

Cat de mult conteaza sa ii cunosti pe cei care conteaza si sa fii cunoscut de acestia?
Esti considerat cunoscut in piata pentru ca ii stii personal pe cei care conteaza?
Cum se intampla cel mai adesea: esti cunoscut prin ceea ce faci sau mai degraba prin networking?

Cunosc putin persoane cu un oarecare awareness castigat doar prin networking, pe cei mai multi ii cunosc dupa munca lor.

Desen realizat de Hugh MacLeod, cunoscut blogger si om de marketing si Internet. Hugh va participa la prima editie a NetCamp, pe 5 decembrie la Howard Johnson Hotel.

PROMO: NETCAMP | INTERNET STRATEGIES AND DEVELOPMENTS
CONTEST:
NET START-UP | GIVE LIFE TO YOUR INTERNET IDEAS

Tags:

Fara comentarii

  1. brotacel says:

    Interesant, chiar nu mi-am pus niciodata intrebarile astea. E greu sa-ti raspunzi la intrebari, ma tot chinui de juma de ora. Pentru mine conteaza ca-i cunosc pe cei din jur, prea putin ma intereseaza daca ma cunosc ei pe mine 🙂 Mai ales in Romania unde e normal ca o persoana sa aibe doua sau mai multe fetze 🙂

  2. Daniel@ghidoo says:

    Io iti recomand fii mai degraba preocupat de cei care crezi ca nu conteaza si conteaza. Sau vor conta. Pentru ca dupa razboi…

  3. Anonymous says:

    wake up!! totul conteaza!!! 😉

Comentează