MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Nu raspund la SMS

Nu am sa votez niciodata un candidat care se promoveaza prin SMS!

De ieri si pana astazi am primit 3 SMS-uri ce promovau candidati ai Partidului Conservator pentru alegerile europarlamentare. Ma rog, doua erau pentru Irinel Popescu si unul pentru Maria Grapini. Toate veneau de pe acelasi numar 0753.11.55.94. Nu mai are rost sa ma intreb cum a ajuns numarul meu la PC.

Saptamana asta am primit unul care spunea:

Daca-n Congo n-ai plecat, Hotarat .UE ti-ai luat. Ma mai crezi acum pe mine, daca-ti spun ca TRAIESTI BINE? De votezi din nou asa, Tot in Congo vei pleca.

Mda… probabil posesorul numarului 0741.70.39.10 se referea la vreo situatie din viata politica sau incerca sa imi atraga atentia.

Acum 10 zile, mi-a scris si marmota de la Milka sa ma intrebe daca am incercat cel mai pufos desert din Alpi. Nu, nu l-am incercat si nu cred ca il voi incerca.

PROMO: NETCAMP | INTERNET STRATEGIES AND DEVELOPMENTS
CONTEST:
NET START-UP | GIVE LIFE TO YOUR INTERNET IDEAS

Fara comentarii

  1. koma says:

    si eu am primit odata ceva promotional si cred ca e facut in cardasie cu operatorul de telefonie. nu`mi amintesc sa fi bifat pe undeva “sunt de acord sa primesc periodic… bla bla”.in curand o sa apara spyware pentru mobile 🙂

  2. Andrei Sava says:

    Mergi maine la vot? Daca da, cu cine votezi? :)Andrei

  3. B says:

    Ai dat numarul tau de telefon cuiva din trustul Intact?:)

  4. Alexandra says:

    hahaha. si eu am primit, de la 0728.915.224 mesajul, cu Caps: pentru o romanie puternica si echitabila voteaza PSD! Constantin Nita.nu numai PC-ul face campanie pe sms.

  5. OANA DESPA says:

    eu n-am primit niciun mesaj. sa ma simt prost?

  6. koma says:

    da

Comentează