MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: Ceva despre iPhone

Ultima oara cand am verificat, a ramas ca Orange va aduce oficial iPhone in Romania si pretul va fi unul spre 900 de euro. Si cel mai devreme am putea sa-l vedem in martie sau aprilie. Are cineva noutati?

Intre timp, Apple se pregateste sa anunte ca a vandut 5 milioane de iPhone de la lansare (dintre care 1 milion in Europa), iar analistii ii prevad un viitor nu tocmai stralucit pe piata japoneza.

Asta cu japonezii mi-a adus aminte cat de inapoiati suntem fata de piata lor si cat de mult ne-am bucurat la un gadget depasit la ei de mult timp si la pret si la capitolul performante.

Fara comentarii

  1. Mircea Scarlatescu says:

    900EUR pentru Romania va fi mult, prea mult. E pentru oameni cu bani, si ei deja au Nokia Communicator, BlackBerry sau chiar mai bineiPhone cred ca in afara de US nu va fi mare succes. Si e si normal, e tipul de device pe care-l iei daca esti dependent de Apple, si in America sunt foarte multi…..Cat despre japonezi, lasa, e alt film acolo 🙂

  2. marius says:

    despre pret nu stiu prea multe, decat ca in be e 620€, dar avand in vedere ca m-am jucat vreo 2sapt cu un iphone declar pe propria raspundere si pe persoana fizica, ca sacs!!! bateria tine max 2zile, nu are mms si 3g-ul merge mai prost decat pe 6680.

  3. alexander says:

    @mircea: un eventual insucces iPhone in afara americii ar fi DOAR din vina celor de la Apple. dupa un marketing “pre” (agresiv, obsedant + succesul iPod) a urmat cel “post” care este pur si simplu tampit. cel putin pana acum :)@mariu: de unde 3G la iPhone ? :)@cristi: este posibil ca deschiderea unor noi piete “nationale” in europa sa mearga pe filiera “subsidiare” orange, t-mobile etc. Dar mai exista ceva: atat Apple cat si oficiali Orange au lasat sa se inteleaga ca doar biroul lui Steve Jobs hotaraste “next market” 🙂

Comentează